YKSILÖLLINEN PALVELU

Jokainen ihminen ja koti on erilainen, siksi jokainen Opdecon kiintokalusteprojekti on aidosti yksilöllinen.

MONIPUOLINEN KALUSTETOIMITTAJA

 Palvelumme skaalautuu yksittäisestä kodinkoneesta aina kokonaisvaltaiseen kalusteremonttiin. Siis kaikki samasta paikasta suunnittelusta viimeistelyyn.

TAPAA SUUNNITTELIJAMME

Huippuammattilaisemme auttavat unelmasi toteuttamisessa.
Sovi maksuton suunnittelutapaaminen jo tänään!

kodin kiintokalusteet toiveidesi mukaan

Aidosti yksilöllinen

Jokainen ihminen ja koti on erilainen, siksi jokainen Opdecon kiintokalusteprojekti on aidosti yksilöllinen. Laaja valikoimamme ja kokemuksemme mahdollistaa erikoistenkin toiveiden toteuttamisen. Ammattitaitoiset suunnittelijamme osaavat auttaa muotoilemaan vaihtoehtojen joukosta henkilökohtaiseen makuusi ja elämäntyyliisi istuvan kokonaisuuden.

Haluamme luoda kodin tiloja, jotka eivät ole vain ammattitaitoisesti suunniteltuja, laadukkaasti toteutettuja ja toimivia, vaan myös yksilölliseen makuun ja jokaisen kodin uniikkeihin vaatimuksiin millimetrin tarkasti räätälöityjä. Mielestämme kodin pitäisi olla tila, joka ilahduttaa juuri sinua. Joka päivä.

KALUSTEET KODIN KAIKKIIN TILOIHIN

Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki kodin tilat: kylpyhuonekalusteet, säilytysratkaisut, puusepäntyöt, kiintokalusteet. Palvelumme skaalautuu yksittäisestä kodinkoneesta aina kokonaisvaltaiseen kalusteremonttiin. Siis kaikki samasta paikasta suunnittelusta viimeistelyyn. Ei taida tämän huolettomammaksi mennä.

KYLPYHUONEKALUSTEET

Persoonalliset kylpyhuonekalusteet. Markkinoiden laajin valikoima ja vakaa ammattitaito takaa onnistuneen kylpyhuoneremontin.

Lue lisää

KYLPYHUONE

LIUKUOVIKAAPISTOT

LIUKUOVIKAAPISTOT

Kabinetti-liukuovikaapistot tilan ehtojen mukaisesti.

Uutta! Nyt liukuovikaapistot myös suoraan verkkokaupasta.

Lue lisää

Säilytysratkaisut

Mittatilauskomerot, kaapit ja laatikostot. Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset säilytysratkaisut kaikkiin kodin tiloihin.

Lue lisää

SÄILYTYSRATKAISUT

KODINHOITOHUONEKALUSTEET

Kodinhoitohuonekalusteet

Käytännölliset ja kauniit kodinhoitohuoneet ja kiintokalusteet mittojen mukaan.

Lue lisää

Mittatilauskalusteet

Meiltä onnistuu vaativammatkin erikoiskalustetoiveet sekä puusepäntyöt. Valmistamme kalusteet tarkasti asiakkaan toiveiden, materiaalejen ja mittojen mukaan.

Lue lisää

MITTATILAUSKALUSTEET

Edulliset kiintokalusteet 40 vuoden kokemuksella

KOKEMUS ON LAADUN TAE

Asiakasohjautuva tuotantomme mahdollistaa mittatilauskalusteiden valmistamisen erittäin kustannustehokkaasti. Tuotteemme valmistetaan 40 vuoden kokemuksella Kuusamossa ja toimitetaan aina valmiiksi kasattuina.

  • 10 vuoden takuu kiintokalusteille

  • Kalustesuunnitelma veloituksetta

  • Fotorealistiset mallinnuskuvat veloituksetta

  • Markkinoiden laajin tuote- ja materiaalivalikoima

  • Luotettava ja nopea asennuspalvelu

  • Suomessa millilleen määrämittaan valmistetut kiintokalusteet

Aloitetaanko?

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään! Jätä tarjouspyyntö, vieraile verkkokaupassamme tai varaa aika ilmaiseen suunnittelutapaamiseen.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouspyyntölomake niin laskemme alustavan tarjouksen projektistasi.

Jätä tarjouspyyntö

Tapaaminen

Huippuasiantuntijamme auttavat mielellään unelmasi toteuttamisessa. Tule tapaamaan meitä Helsingin Museokadulle. Suunnittelutapaaminen on maksuton eikä se sido mihinkään.

Varaa suunnitteluaika

Verkkokauppa

Opdecon verkkokaupasta saat kätevästi liukuovikaapistot ja monet muut säilytysratkaisut sekä hanat, altaat ja muut kylpyhuone- ja keittiöremontin tuotteet.

Verkkokauppaan