Gorenje

Gorenje kodinkoneet

Gorenje-keittiö

Gorenje-keittiö

Uusien tehtaiden rakentaminen ja vanhojen modernisointi yhdessä uusien laitesukupolvien kehittelyn kanssa muodostaa tämän liiketoiminnan ytimen, joka kasvaa nopeimmin koko Gorenje Group -ryhmässä.

Syynä Gorenjen menestykseen on pidettävä myös laajaa joukkoa yrityksiä ja myyntitoimistoja useissa maissa koko Euroopan mantereella. Gorenjen ostettua vuonna 2010 Asko/Upon sen omistukseen tuli liesitehdas Suomessa ja astianpesukonetehdas Ruotsissa. Ryhmän ulkomaiset tytäryhtiöt ovat enimmäkseen kaupallisia konserneja, joilla on omat myyntiedustajaverkostot, varastot, logistiikka ja jälkimarkkinointipalvelut. Tämän lisäksi tytäryhtiö mm. Itävallassa valmistaa keittiökalusteita.

Vaikka Gorenje Group aikaansaa suurimman osan myynnistään EU:ssa, se on – viime aikoina – laajentanut itäisen ja kaakkoisen Euroopan markkinoille suurentaen ulottuvuuttaan.

Huolimatta maailmantaloudesta johtuen markkinoiden vähemmän suosiollisista olosuhteista Gorenje Group on onnistunut säilyttämään asemansa Euroopan kahdeksan suurimman kodinkonevalmistajan joukossa ja nykyään 84 % sen tuotannosta menee vientiin.

Edellä mainittujen saavutustensa ja toimintakykynsä ansiosta Gorenje Group on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan suurimmista kodinkonealan teollisuusyhtymistä.

Gorenje-tarjoukset

Gorenje peruspaketti

Gorenje -peruspaketti

Gorenje Luxus-paketti

Gorenje Luxus-paketti

Lataa Gorenje-hinnasto pdf