fbpx

Toimitilakalusteet ja kiintokalusteet rakentajille

Rakennusalan ammattilaisten kokenut kalustekumppani

Toimimme rakentajan apuna haastavissa kalusteprojekteissa ja toimitamme kiintokalusteet uudiskohteisiin, julkisiin tiloihin ja yritysten toimitiloihin. Arkkitehtisuunnitelmien mukaan tai suunnittelussa auttaen. Mm. kaupungit Helsinki ja Espoo, YLE, Metsä Group sekä Senaatti Kiinteistöt ovat valinneet Opdecon kiintokalustetoimittajakseen.

Kalustepalvelumme ammattirakentajille

Tuote- ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki haastavaankin kalusteprojektiin liittyvät osa-alueet.

Julkitilakalusteet ja myymäläkalusteet

Valmistamme kiintokalusteet ja erikoiskalusteet julkisiin kohteisiin ja yritysten toimitiloihin arkkitehtisuunnitelmien mukaan. Voimme myös suunnitella apunanne kalustetarpeita. 

Kodin kiintokalusteet rakentajille

Valmistamme keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet ja muut kiintokalusteet uudis- ja saneerauskohteisiin rakentajan apuna. Kysy myös kylpyhuonekalusteidemme GDL-kuvia.

Miksi Opdeco?

Toimitusvarmuutta ja luotettavuutta


Rakennushommissa saattaa joinain sateisina päivinä vastustaa enemmän kuin toisina. Rakentajien kumppanina Opdeco on valmistautunut sellaisten päivien varalle ja varsinkin niitä ennaltaehkäisemään mm. seuraavin keinoin:

  • Laskemme ennakkotarjoukset aina hyvin huolellisesti
  • Asiakaspalvelijoillamme on laaja tekninen osaaminen vaikeidenkin asioiden selvittämiseen
  • Luotettavaksi koeteltu, laaja ja toimiva yhteistyöverkosto pystyy vastaamaan kaikkiin tarpeisiin
  • Ammattitaitoinen ja palvelualtis työnjohto ja asentajat varmistavat laadukkaan lopputuloksen
  • Varmistamme projektin sujuvuuden sillä, että koko tuotantoketju suunnittelusta asennukseen on käsissämme.

Tuotteiden Korkea laatu


Tehtaallamme on erikoiskalusteiden valmistamisesta jo 40 vuoden kokemus. Olemme panostaneet digitalisaatioon, moderniin tuotantotekniikkaan sekä henkilökuntamme asiantuntijuuteen varmistaaksemme tuotteiden laadun.

Monipuolinen ratkaisuvalikoima


Palveluvalikoimamme on niin laaja, että voi sanoa että kaikki kalusteprojektiin liittyvät osa-alueet saa samalta tiskiltä. Tämä helpottaa projektin hallintaa.

10 Vuoden takuu


Annamme Pisara-kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden pidennetyn valmistajatakuun. Tämä vähentää reklamaatioita rakentajille.

KIlpailukykyinen hinta


Kokonaishintamme on erittäin kilpailukykyinen. Asiakasohjautuva tuotantomme mahdollistaa mittatilauskalusteiden valmistamisen erittäin kustannustehokkaasti. Kauttamme saa myös edulliset kalusteisiin liittyvät oheispalvelut kuten kodinkoneet, lukitukset ja verhoilut.

Aloitetaanko yhteistyö?

Ota yhteyttä projektimyynnin ammattilaisiimme niin mietiään kuinka voisimme auttaa. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.

Olli Päivärinta
Projektimyynti
040 910 7959
olli.paivarinta@opdeco.fi

Juhana Päivärinta
Projektimyynti
0400 697 807
juhana.paivarinta@opdeco.fi

Lähetä lomake