OPDECO

Tahdomme luoda elämyksellisiä tiloja. Tiloja, jotka tuntuvat. Autamme päivittäin ihmisiä toteuttamaan uniikkeja unelmiaan tarjoamalla yksilöllistä palvelua, kokonaisvaltaisen korkeaa laatua sekä luovia ideoita.

Jätä tarjouspyyntö projektistasi

Showroomimme sijaitsee Etu-Töölössä, Helsingissä. Pyydä tarjous projektistasi tai varaa aika
suunnittelutapaamiseen jo tänään! Tapaaminen on maksuton, eikä se sido mihinkään.

YRITYSESITTELY

Uuden luomista vuodesta 2007.

HENKILÖKUNTA

Osaajamme esittelyssä.

OTA YHTEYTTÄ

Tapaa suunnittelijamme, vieraile verkkokaupassa tai jätä tarjouspyyntö.

Kalustetoimittaja, tilojen toteuttaja

Korkealuokkaiset kiintokalusteet yllättävän edullisesti

Opdeco perustettiin vuonna 2007 haastamaan alan kalkkeutuneita standardeja ja käytäntöjä. Olemme alusta pitäen tarjonneet laadussa, yksilöidyssä suunnittelussa ja käytettävyydessä enemmän samaan hintaan. Vuosikymmenen ajan asiakkaidemme heittämiä haasteita ratkaistuamme, olemme kehittäneet toimintamallin ja tuotteiston, jollaista ei löydy toista.

Nykyään palveluvalikoimamme kattaa kaikki kodin tilat ja kalusteet yksittäisestä hanasta kokonaisvaltaisiin kodin kalusteremontteihin. Käytössämme on markkinoiden laajin materiaalivalikoima, arvokasta erikoisosaamista sekä ikiomia tuotteita ja innovaatioita.

Päätuotteemme ovat korkealaatuiset, yksilöllisesti räätälöidyt mittatilauskeittiöt. Olemme panostaneet erityisesti henkilöstömme suunnitteluosaamiseen, ja siksi keittiömme näyttävät ja tuntuvat ainutlaatuisilta.

Asiakasohjautuva, omissa käsissä oleva tuotantomme mahdollistaa mitttatilauskiintokalusteiden valmistamisen todella kustannustehokkaasti. Usein asiakkaidemme reaktio onkin iloisen yllättynyt, kun kustannusarvio saadaan laadittua.

Yhteystiedot

Opdeco Showroom
Museokatu 5, Helsinki
Merja Kirjavainen
044 092 3644

Projektimyynnin toimisto
Tammiston kauppatie 27, Vantaa

Aukioloajat:

MA-TO 10-17
PE 10-14

Suosittelemme varaamaan suunnitteluajan etukäteen.

Vaihde & Markkinointi: 020 755 8045
Kuluttajamyynti:
044 344 3023
Julkiskalustemyynti: 040 910 7959

opdeco@opdeco.fi
etunimi.sukunimi@opdeco.fi

Y-tunnus: 2158850-1

Opdecon arvot

Nämä asiat ovat meille tärkeitä ja ohjaavat kaikkea toimintaamme.

01 YKSILÖLLISYYS

Jokainen projekti lähtee asiakkaasta, joten palvelun on oltava aina aidosti henkilökohtaista. Emme tuputa trendejä ja valmispaketteja, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

02 KORKEA LAATU

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

03 LUOVUUS

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa, käyttämämme ohjelmistot ja materiaalivalikoimat markkinoiden parhaita. Mutta ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme toteuttaa Suomen kauneimpia elämyksiä koteihin.

Opdecon osaajat

Erikoistunutta ammattitaitoa projektin jokaiselle osa-alueelle

Vaalimme tuotteidemme korkean laadun lisäksi osaajiemme ammattitaitoa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin monin tavoin.

Olemme todenneet, että jokaisella työvaiheella on omat haasteensa. Työntekijämme saavatkin keskittyä itseällen parhaiten sopiviin työtehtäviin ja projektin eri tehtäviä hoitavat eri vastuuhenkilöt. Suunnittelija suunnittelee, työnjohtaja vastaa esimerkiksi mitoituksesta ja käytännön sujumisesta, puusepäntaitoiset kalusteasentajat omista tonteistaan.

Tästä on kasvanut innostava ilmapiiri ja motivoitunut henkilökunta, jonka vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Ihmisiin investoiminen kannattaa, sillä kumuloituva ammattiaito lisää palvelumme laatua ja arvoa asiakkaillemme.

OLLI PÄIVÄRINTA

Toimitusjohtaja, projektimyynti

040 910 7959

olli.paivarinta@opdeco.fi

PASI MATTILA

Projektipäällikkö, tuotekehitys

050 560 5677

pasi.mattila@opdeco.fi

JARNO KEKÄLÄINEN

Keittiösuunnittelija, kuluttajamyynti

044 344 3023

jarno.kekalainen@opdeco.fi

SAMI TYNI

Projektimyynti

040 712 3693

 sami.tyni@opdeco.fi

TAUNO PUKKI

Kalusteasentaja, Puuseppä

tauno.pukki@opdeco.fi

MARKUS-MATTI TURUNEN

Kalusteasentaja

 markus.turunen@opdeco.fi

EVELIINA PÄIVÄRINTA

Verkkokauppa, liukuovimyynti

 eveliina.paivarinta@opdeco.fi

SUOMALAINEN PERHEYRITYS

Homma on meillä verissä

Opdecon henkilökunnan yleisin sukunimi on Päivärinta. He kaikki kuuluvat Päivärinnan perheeseen, joka on ollut kalustealalla jo vuodesta 1979. Opdecon keittiökalusteteet ja muut kiintokalusteet valmistetaan Kaluste Päivärinnan tehtaalla Kuusamossa. 40 vuotta käytännön kokemusta lupaus laadusta.

Työllistämme nykyään Suomessa noin 40 ammattilaista. Globalisaation ja pikavoittojen aikakaudella perheyrityksen arvot ja tavat tuovat toimintaamme juurevuutta, jatkuvuutta ja varmuutta.

Kaluste Päivärinnan kalustetehdas Kuusamossa toimittaa kaikki Opdecon kiintokalusteet. Tehdas on panostanut CNC -tekniikkaan, AutoCAD -suunnitteluun ja osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 40-vuotias yritys pyrkii pysymään vastaisuudessakin ajan hermolla, ja tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan ja nykyaikaiset kalusteratkaisut vaativimmillekin asiakkaille.

Aloitetaanko?

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään! Jätä tarjouspyyntö, vieraile verkkokaupassamme tai varaa aika ilmaiseen suunnittelutapaamiseen.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouspyyntölomake niin laskemme alustavan tarjouksen projektistasi.

Jätä tarjouspyyntö

Tapaaminen

Huippuasiantuntijamme auttavat mielellään unelmasi toteuttamisessa. Tule tapaamaan meitä Helsingin Museokadulle. Suunnittelutapaaminen on maksuton eikä se sido mihinkään.

Varaa suunnitteluaika

Verkkokauppa

Opdecon verkkokaupasta saat kätevästi liukuovikaapistot ja monet muut säilytysratkaisut sekä hanat, altaat ja muut kylpyhuone- ja keittiöremontin tuotteet.

Verkkokauppaan