fbpx

Kotimaisia kalusteita, elämyksellisiä tiloja

Opdeco

Opdeco on moderni, monipuolinen ja kasvava kalustevalmistaja. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan uniikkeja unelmiaan tarjoamalla yksilöllistä palvelua, kokonaisvaltaisen korkeaa laatua sekä luovia ideoita.

Olemme täysin kotimainen perheyritys. Esittelytilamme löytyvät Vantaalta, Helsingistä ja Kuusamosta, ja palvelemme koko maassa. Juuremme kurottavat Kuusamoon ja yli 40 vuoden taakse.

Palvelut & tuotteet

Voi sanoa, että meiltä saa kaiken kalusteisiin liittyvän, yksittäisestä hanasta laajaan ja haastavaan julkitilojen kalustamiseen. Koko ketju suunnittelusta, valmistamiseen ja asennukseen asti on hallussamme. Käytössämme on markkinoiden laajin materiaalivalikoima, arvokasta erikoisosaamista sekä ikiomia tuotteita ja innovaatioita.

Keittiöt ovat ydinosaamistamme. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät ja kestävät keittiöt. Valikoimassamme on omien kalusteiden lisäksi alan parhaiden brändien tuotteita.

Kylpyhuoneryhmä allas ja allaskaappi

Oma kylpyhuonekalustemallistomme Pisara on suunniteltu kestämään aikaa materiaalin ja designin puolesta. Myös Pisara noudattaa yksilöllisyyttä korostavaa palvelufilosofiaamme: kalusteet ovat laajasti räätälöitävissä juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Liukuovet ja muut kiintokalusteet

Valmistamme ja toimitamme kalusteet myös muihin kodin tiloihin. Valikoimaan kuuluu säilytysratkaisut, kodinhoitohuoneen kalusteet ym.

Yli 40 vuoden kokemuksella olemme oikea kalustekumppani vaativalle rakentajalle. Kalustamme toimitilat, myymälät ja muut julkitilat arkkitehtisuunnitelmien mukaan tai suunnittelussa auttaen. Toimitamme keittiö- ja kylpyhuonekalusteet saneeraajille ja uudisrakentajille varmasti ja luotettavasti.

Kaikkiin keittiö- ja kalusteprojekteihimme sisältyy osaava suunnittelupalvelu. Tarjoamme arkkitehtien avuksi vinkkejä, sekä GDL-kirjaston Pisara-tuotteistamme. Kalusteprojekteihimme kuuluu myös halutessanne oma, osaava asennuspalvelumme.

Verkkokauppamme palvelee kodin sisustajia. Valikoimassa hanat, altaat, säilytysratkaisut, ja yli 3000 muuta tarkasti valikoitua laatutuotetta parhaaseen hintaan. Brändeinä mm. Tapwell, Bora, Otsoson, Kabinetti…

Edustamiamme brändejä:

Omien tuotteidemme lisäksi edustamme maailman parhaita kaluste- ja sisustusbrändejä.

Tapwell, Otsoson, Kabinetti, Faber, Savo, Bora, Dometic, AEG, Miele, Cosentino.

valmistettu kuusamossa, jo vuodesta 1979

Kokonaisvaltaista kotimaista laatua

Kalusteemme valmistetaan Suomessa. Korkeasta kotimaisuusasteesta Kaluste Päivärinnalle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Meille ominaisin design on pohjoismaista ja modernia. Muotoilua ohjaavat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”. Pisara-kalusteiden kotimaisesta muotoiluosaamisesta kertoo Design from Finland-tunnustus.

Kestävyys on paitsi materiaalista kestävyyttä, myös kestävyyttä luonnon kannalta. Lyhyet kuljetusetäisyydet, ympäristön huomioiva tuotanto ja uusiutuvat materiaalit tekevät kalusteistamme ekologisen vaihtoehdon.

Olemme panostaneet moderniin tekniikkaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Nykyaikainen tuotanto mahdollistaa laadun lisäksi erittäin kilpailukykyiset hinnat mittatilauskalusteille. Usein asiakkaidemme reaktio onkin iloisen yllättynyt, kun kustannusarvio saadaan laadittua.

Opdecon arvot

Nämä asiat ovat meille tärkeitä ja ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Yksilöllisyys

Jokainen projekti lähtee asiakkaasta, joten palvelun on oltava aina aidosti henkilökohtaista. Emme tuputa trendejä ja pakettiratkaisuja, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

Korkea laatu

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

Luovuus

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa, käyttämämme ohjelmistot ja materiaalivalikoimat markkinoiden parhaita. Mutta ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme luoda kalusteiden sijaan elämyksiä Suomen kauneimpiin koteihin.

Suomalainen perheyritys

Homma on meillä verissä

Opdecon ja sen emoyhtiön Kaluste Päivärinnan henkilökunnan yleisin sukunimi on Päivärinta. He kaikki kuuluvat Päivärinnan perheeseen, joka on toiminut kalustealalla jo vuodesta 1979. Yli 40 vuotta käytännön kokemusta on lupaus laadusta.

Työllistämme nykyään Suomessa lähes puolensataa ammattilaista. Globalisaation ja pikavoittojen aikakaudella perheyrityksen arvot ja tavat tuovat toimintaamme juurevuutta, jatkuvuutta ja varmuutta.

  • Kaluste Päivärinta perustettu vuonna 1979
  • Opdeco perustettu vuonna 2007
  • Konsernin liikevaihto n. 7 M€
  • Työllistää n. 45 henkeä
  • Korkea kotimaisuusaste
  • Tuotantotilat Kuusamossa ja Vantaalla
  • Esittelytilat Kuusamossa, Helsingissä ja Vantaalla
  • Asiakkaita kotitalouksien lisäksi mm. Helsingin ja Espoon kaupungit, Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Senaatti Kiinteistöt, Skanska, Metsä Group, Finnair, YLE, MTV3, Scandic hotellit, Kansallisooppera, Kansallismuseo…
  • Palvelemme koko Suomen alueella
  • Y-tunnus: 2158850-1

Miksi Opdeco?

Kiintokalustetoimittajan valinta voi olla vaikeaa. Tässä hyviä syitä valita kumppaniksi Opdeco.

Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon kalusteprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Emme tuputa trendejä, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

Yksilöllisyys ei ole pelkästään suunnitteluvalintoja, vaan otamme huomioon toiveet myös budjetin ja muiden tavoitteiden suhteen.

Toimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan mittatilaushuonekaluja edullisempaan hintaan.

Valmistamme kalusteet itse omalla tehtaallamme. Tuotantomme on suunniteltu asiakasohjautuvaksi ja optimoitu vuosien varrella tehokkaaksi. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle budjetille sopivia ratkaisuja.

Pyydä tarjous ja totea itse.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kalustealalta. Olemme toteuttaneet lukemattomien kotitalouksien kalusteiden lisäksi satoja vaativia julkiskalustekokonaisuuksia maan suurimmille brändeille ja julkishallinnolle.

Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme taata laadukkaan työnjäljen.

Voit siis luottaa osaamiseemme.

Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi. Ne valmistetaan laadukkaista, myrkyttömistä materiaaleista.

Laaja jälleenmyyntivalikoimamme on rakennettu vuosien kokemuksella. Edustamme vain alan osaavampia brändejä. Heikommat tuotteet olemme karsineet valikoimastamme, teidän ja oman mielenrauhamme vuoksi.  

Haluamme, että saat nauttia kalusteistasi pitkään uudenveroisina. Kalusteidemme kestävyyteen onkin panostettu paljon. Tarjoamme pidennetyn takuun kiiintokalusteillemme.

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua kokonaisvaltaisesta laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, palvelun laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

Tämä näkyy sinulle sujuvana projektina suunnittelusta käyttöönottoon, ja huolettomana arkena kalusteidesi kanssa.

Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja kalusteemme ovat avainlipputuote. Kalusteet valmistetaan Suomessa. Hankkimalla Opdeco keittiön tuet suomalaista yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia.

Kalusteemme ovat myös kestävä valinta luonnon kannalta. Tuotantomme ottaa ympäristöasiat huomioon. Kalusteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia materiaaleja. Lyhyet kuljetusetäisyyden vähentävä hiilijalanjälkeä. Tuotteet kestävät pidempään materiaalien ja ajattoman designinkin puolesta.

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa. Meillä on laaja tuotevalikoima käytössämme, näkemystä siitä mikä toimii ja mikä ei, ja lisäksi iso säkillinen kertyneitä kikkoja.

Ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme luoda elämyksellisiä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Toivomme, että yllätämme sinut uusilla ideoilla, joka kerta.

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja ammattilaistemme ajatuksiin täällä.

Nordea Joustorahoitus

Joustavat maksuratkaisut

Hanki keittiö tai muut kalusteet nyt, maksa myöhemmin erissä. Tarjoamme joustavia maksuratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä Nordean kanssa. Lue lisää maksuratkaisuista

Luodaan yhdessä jotain hienoa

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ammattilaistemme kanssa tai pyydä tarjous projektistasi.