Kalustetoimittaja OPDECO

OPDECO on yksilöllinen kalustetoimittaja Etu-Töölössä, Helsingissä

Opdeco toimittaa ja asentaa mittatilauskalusteet keittiöihin ja kodin muihin tiloihin kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kodinkoneet, liukuovikaapistot, puusepäntyöt, sekä muut kiinteät erikoiskalusteet.

Haluamme että kiintokalusteesi näyttävät juuri siltä miltä Sinä niiden haluat näyttävän. Sen vuoksi meillä onkin markkinoiden laajin materiaalivalikoima käytössänne. Valintoja helpottaa suunniteluohjelman monipuolisuus. Halutessasi voimme tuoda suunnitelmiin mukaan myös kalusteiden ulkopuoliset materiaalit, kuten valitsemasi lattialaatat, parketit, seinävärit yms. Sinun tarvitsee vain toimittaa meille kuvat materiaaleista.

Me emme tarjoa Sinulle ainoastaan niitä vaihtoehtoja jotka ovat tämänhetken trendien mukaisia, vaan otamme huomioon suunnitelmissa myös sen miltä Sinä haluat kotisi näyttävän. Meiltä saat koko rahalliselle vastinetta, niin tuotteiden laadussa, kuin asiakaspalveulussakin. Henkilöstömme omaa hyvän motivaation ja toimii positiivisella asenteella.

Opdeco yrityksenä

Homma on meillä verissä

- Olli Päivärinta

Omaamme pitkän kokemuksen kalustealalla, mikä on kiistaton etu. OPDECOn perustaja, toimitusjohtaja Olli Päivärinta kuuluu Päivärinnan perheeseen, joka on toiminut kalustealalla jo melkein neljän vuosikymmenen ajan. Laatumme perustuu kokemuksen ja toimivan yhteistyökumppaniketjun lisäksi haluun tarjota mahdollisimman laadukasta ja yksilöllistä palvelua, niin suurissa kuin pienissäkin projekteissa.

Yksilöllisyys

Jokainen ihminen on yksilö ja kodin kiintokalusteet uusitaan harvoin. Omakotitalo rakennetaan yleensä vain kerran elämässä. Näistä syistä kiintokalusteiden tulee olla juuri sellaisia kuin asiakas haluaa. Kaikki lähtee asiakkaasta. Kuuntelemme tarkkaan pienimmätkin toiveet, toteutamme suunnitelmat ammattitaitoisesti toiveittesi mukaan ja muokkaamme niitä niin kauan että olet tyytyväinen lopputulokseen. Kun sanomme ”Yksilölliset kalusteratkaisut kodin kaikkiin tiloihin”, tarkoitamme sitä.

Laatu

Jotta saat laadukkaat kiintokalusteet kotiisi, täytyy kalustetoimittajan osata jokainen toimituksen vaihe kiitettävästi. Laatu lähtee ammattitaitoisesta suunnittelutyöstä ja materiaalivalinnoista. Se jatkuu myöhemmin tuotantovaiheeseen, jossa työn laadun tulee olla erinomaista. Kun kalustekokonaisuus on saatu valmiiksi, tulee esille tuotteiden toimitus aikataulussa. Viimeisenä ja todella tärkeänä osana on kalusteiden luotettava ja täydellisyyttä hipova asennus. Vasta kun kaikki nämä osa-alueet toimivat kiitettävästi, voidaan kalustetta ja niiden toimitusta sanoa laadukkaaksi kokonaisuudeksi. Näitä asioita olemme kehittäneet ensimmäisestä toimituksesta lähtien ja kehitämme jatkossakin, jotta kalusteet kestäisivät, olisivat käytännöllisiä ja näyttäisivät hyvältä koko niiden elinkaaren.

Yhteystiedot
Kalustetoimittaja OPDECO
opdeco at opdeco.fi

Museokatu 5
00100 Helsinki
Aukioloajat:
MA-TO 10-17
PE 10-14
LA sopimuksen mukaan

Liike suljettu 24.12.-1.1. -välisenä aikana. Hyvää joulua ja menestystä uuteen vuoteen!

Olli Päivärinta
olli.paivarinta at opdeco.fi
040 910 7959

Jarno Kekäläinen
jarno.kekalainen at opdeco.fi
044 344 3023

Pasi Mattila
pasi.mattila at opdeco.fi
050 560 5677

Voit ottaa yhteyttä tai jättää tarjouspyynnön myös Yhteydenottolomakkeella.


Näytä suurempi kartta

Kalustevalmistaja
PS-Keittiökalusteet

PS-Keittiökalusteet

OPDECOn kalustetoimittaja on kuusamolainen, vuonna 1979 perustettu kalustetehdas PS-Kaluste Päivärinta, jonka pitkä kokemus monentyyppisistä kalusteprojekteista takaa toimitusvarmuuden. PS-Kalusteen keittiökalusteet ovat aina valmiiksi kasattuja, tasot määrämittaan leikattuna ja aukotukset valmiiksi työstettynä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa jota muutoin tuhlaantuisi kaappien kokoamiseen. Myös tehdaskasatun tuotteen ulkonäkö ja laatu on parempi.

PS-Kaluste Päivärinnan kotisivut