fbpx
Pisara kylpyhuoneet by Opdeco

Pisara kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone, joka kestää katseita, kosteutta ja elämää

Pisara kylpyhuonekalusteet 10 vuoden takuulla

Kylpyhuonekalusteet pohjoismaiseen makuun

Pisara on laadukas kotimainen kylpyhuonemallisto pohjoismaiseen makuun. Suunniteltu yhdessä suomalaisten sisustusarkkitehtien kanssa. Kattavassa mallistossa yhteensopivat allaskaapit, sivukaapit, peilikaapit, valopeilit ja lisävarusteet.

Kylpyhuoneryhmä allas ja allaskaappi

skandinaavinen Muotoilu

Pisaran design on linjakas, minimalistinen ja moderni. Mallisto on luotu yhteistyössä suomalaisten sisustusarkkitehtien kanssa, ohjenuorana sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”. Mallisto mukautuu sinun toiveidesi mukaan, juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Viimeistely vailla vertaa

Pisaran pintaa peittää kestävä ja likaahylkivä, samettinen matta­laminaatti, joka luo kalusteisiin houkuttele­van ja ylellisen tuntuman.

Kestävä, kotimainen valinta

Lyhyet kuljetusetäisyydet, uusiutuvat materiaalit ja ympäristön huomioiva tuotanto tekevät Pisarasta ekologisen tuotteen.

Pisaralle on myönnetty avainlippu-tunnus merkkinä korkeasta kotimaisuusasteesta. Kaikki kalusteet valmistetaan Kuusamossa omalla tehtaallamme, kotimaisesta koivusta.

Kestävyyttä kotimaisesta koivusta

Lamiwood

Kotimaisesta koivusta jalostettu Lamiwood-innovaatio osoittautui rasitus- ja kosteustesteissä lyömättömän kestäväksi. Ainutlaatuinen näkyvien pintojen mattaviimeistely luo kalusteisiin houkuttelevan ja ylellisen tuntuman.

Julkiskalusteiden kestävyys koteihin. Ei enää kosteudesta halkeilleita ja turvonneita kalus­teita!

arjen iloa joka päivä

Käytännöllinen kauneus

Perheenne käyttää kalusteita päivittäin, siksi halusimme tehdä niistä käytännöllisiä. Pienillä asioilla on suuri vaikutus arjen mukavuuteen.

  • Suurempi säilytystilavuus: korkeissa kaapeissa enemmän kaappitilaa samassa koossa
  • Miellyttävä pinta on helppo pitää puhtaana
  • Soft close vakiona kaikissa vetolaatikoissa
  • Integroidut pistorasiat peilikaapeissa
  • Lisävarusteena mm. pomppusalvat, integroidut valot

Pisara custom — räätälöi omaksi

Sisustusarkkitehti Billy Baldwin antoi hyvän ohjeen: luota omaan makuusi, sillä mikään mistä pidät ei mene pois muodista. Halusimme antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa yksilölliset toiveesi luomalla Pisara Custom-mallit.

Pisara Custom-mallit ovat muunneltavissa juuri sinun makuusi ja tilaasi täydelliseksi. Yhdistelemällä eri värejä, tasoja, allasmalleja ja lisävarusteita, voit luoda todella näyttäviä ja persoonallisia kokonaisuuksia. Ammattilaisemme auttavat mielellään visiosi toteuttamisessa.

Valitse ylellinen Silestone-kivitaso, trendikäs malja-allas tai tyylikäs puoliupotettu metalliallas. Tilaviin kylpyhuoneisiin. Jopa 300 cm leveät kokonaisuudet.

Pisara valumarmori — monipuoliset valmisryhmät

Valumarmori on syystäkin suosituin allasmateriaali. Materiaalissa yhdistyvät kaikki ominaisuudet, joita kylpyhuoneessa tarvitaan. Valumarmori kestää kosteutta, naarmuja ja iskuja. Se on hygieeninen ja helppo puhdistaa.

Kulmikkaan geometri­sis­­ta muodoista peh­mei­siin aaltoihin, valumarmorimallistos­tam­me löytyy mieleinen moneen makuun.

Soveltuu myös pienempiin tiloihin. Kätevät, valmiit ryhmät. 60 – 120 cm.

Pisara-mallisto

Tutustu Pisara-mallistoon ja löydä lähin jälleenmyyjäsi Pisaran omalla sivulla osoitteessa: pisarafinland.fi

Kylpyhuoneryhmät

Allaskaapit ja altaat. Valitse valmismalli tai räätälöi juuri sinun kotiisi täydellinen kaluste.

Peilikaapit & peilit

Tyylikkäissä Pisara peilikaapeissa käytännöllisyys on huomioitu. Näyttävät Pisara valopeilit valaisevat epäsuoralla valolla. 

Sivukaapit

Reilusti lisää säilytystilaa käytännöllisillä ja laadukkailla Pisara sivukaapeilla.

Pisara kylpyhuonekalusteet 10 vuoden takuulla

10 vuoden takuu

Lamiwood-materiaalista valmistettujen Pisara kylpyhuonekalusteiden kosteudensietoon on panostettu paljon. Tästä takeena annamme 10 vuoden takuun kaikille Pisara kylpyhuonekalusteille.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Aloitetaan juuri sinulle täydellisen kylpyhuoneen suunnittelu jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ammattilaistemme kanssa tai pyydä tarjous kylpyhuoneen kalusteista.