fbpx

tapamme toimia

Toteutamme toiveita

Yksilöllisyys ei ole vain suunnitteluvalintoja, vaan jokaisessa projektissa otamme huomioon asiakkaan toiveet budjetin ja muiden tavoitteiden suhteen. Asiakasohjautuvan tuotantomme ansiosta hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen, ja tarjoamme jokaiselle budjetille sopivia ratkaisuja. Palvelumallimme on joustava ja pystymme räätälöimään ratkaisut juuri sinun kotiisi sopiviksi.

Yksilöllinen design

Päästä luovuutesi valloilleen ja löydä oma keittiötyylisi. Laajan valikoimamme avulla eri vaihtoehtojen määrä on valtaisa.

Mukautuva palvelu

Toimintamallimme on asiakasohjautuva. Suunnitteluvalintojen lisäksi jokainen projekti muotoutuu tavoitteidesi ja budjettisi mukaiseksi. Lue alta esimerkkejä miten toteutamme toiveita.

Suunnittelija apunasi

Olemme panostaneet suunnittelijoidemme osaamiseen, jotta he osaisivat parhaiten auttaa sinua visiosi toteuttamisesssa. Sovi maksuton suunnittelutapaaminen jo tänään!

Kaikkiin Opdecon keittiöprojekteihin sisältyy

  • Keittiösuunnitelma veloituksetta
  • Fotorealistiset mallinnuskuvat veloituksetta
  • Markkinoiden laajin tuote- ja materiaalivalikoima
  • Luotettava ja nopea asennuspalvelu
  • Suomessa millilleen määrämittaan valmistetut kiintokalusteet

Toive: Edullinen keittiö

Asiakasohjautuva tuotantomme mahdollistaa mittatilauskalusteiden valmistamisen kustannustehokkaasti. Edullisempia materiaaleja suosimalla saavutamme lisäsäästöjä, jolloin rahaa jää muuhunkin.

Edullinen ei tarkoita tylsää kompromissia – leiki väreillä, yksityiskohdilla ja materiaaleilla suunnittelijamme kanssa, kunnes keittiösi näyttää sinulta.

Toive: LAADUKAS JA KÄYTÄNNÖLLINEN KEITTIÖ

Opdecon tavoitteena on alusta asti ollut toteuttaa tavallista laadukkaampia ja näyttävämpiä keittiöitä, unohtamatta arjen sujuvuutta. Olemme poimineet valikoimaamme markkinoiden nokkelimpia kodinkoneita ja tekniikoita, sekä kehittäneet omia tuotteita, joita ei ole kilpailijoiltamme valikoimissa.

  • Enemmän tilaa: jopa 15-30% enemmän keittiön kaappitilaa edistyksillisillä runkoratkaisuilla.
  • Erikoiskorkeat komerot, jopa 2550mm.
  • Vetimettömiin keittiöihin Servo drive-sähköiset avausmekanismit tai profiilit
  • Kestävät ja helppohoitoiset materiaalit

Voimme luoda keittiöitä, jotka ovat yhtäaikaa hienostuneita ja käytännöllisiä. Lue lisää mahdollisuuksista täältä.

Tyylikäs arvokeittiö

Toive: Ylellinen KEITTIÖ

Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme tuntevat tien keittiöihin, jotka tyydyttävät vaativammankin maun. Tuotantomme 40 vuoden kokemus ja panostaminen viimeisimpään tekniikkaan ja osaamiseen takaa, että haastavinkin projekti onnistuu. Pystymme toteuttamaan myös sisustussuunnittelijoiden kunnianhimoiset ideat.

Ylellisillä materiaaleilla, maailman laadukkaimmilla kodinkoneilla sekä harkituilla yksityiskohdilla viimeistellään sykähdyttäviä ja teknisesti edistyksellisiä tiloja.

Muotoilu

Kestävää, käytännöllistä kauneutta. Lue miten luomme harmonisia ja näyttäviä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Yksityiskohtia ja ratkaisuja

Valikoima ratkaisuja ja tuotteita, joilla keittiösi viimeistellään tavanomaista korkeammalle tasolle.

Miksi Opdeco?

Kiintokalustetoimittajan valinta voi olla vaikeaa. Tässä hyviä syitä valita kumppaniksi Opdeco.

Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon kalusteprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Emme tuputa trendejä, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

Yksilöllisyys ei ole pelkästään suunnitteluvalintoja, vaan otamme huomioon toiveet myös budjetin ja muiden tavoitteiden suhteen.

Toimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan mittatilaushuonekaluja edullisempaan hintaan.

Valmistamme kalusteet itse omalla tehtaallamme. Tuotantomme on suunniteltu asiakasohjautuvaksi ja optimoitu vuosien varrella tehokkaaksi. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle budjetille sopivia ratkaisuja.

Pyydä tarjous ja totea itse.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kalustealalta. Olemme toteuttaneet lukemattomien kotitalouksien kalusteiden lisäksi satoja vaativia julkiskalustekokonaisuuksia maan suurimmille brändeille ja julkishallinnolle.

Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme taata laadukkaan työnjäljen.

Voit siis luottaa osaamiseemme.

Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi. Ne valmistetaan laadukkaista, myrkyttömistä materiaaleista.

Laaja jälleenmyyntivalikoimamme on rakennettu vuosien kokemuksella. Edustamme vain alan osaavampia brändejä. Heikommat tuotteet olemme karsineet valikoimastamme, teidän ja oman mielenrauhamme vuoksi.  

Haluamme, että saat nauttia kalusteistasi pitkään uudenveroisina. Kalusteidemme kestävyyteen onkin panostettu paljon. Tarjoamme pidennetyn takuun kiiintokalusteillemme.

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua kokonaisvaltaisesta laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, palvelun laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

Tämä näkyy sinulle sujuvana projektina suunnittelusta käyttöönottoon, ja huolettomana arkena kalusteidesi kanssa.

Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja kalusteemme ovat avainlipputuote. Kalusteet valmistetaan Suomessa. Hankkimalla Opdeco keittiön tuet suomalaista yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia.

Kalusteemme ovat myös kestävä valinta luonnon kannalta. Tuotantomme ottaa ympäristöasiat huomioon. Kalusteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia materiaaleja. Lyhyet kuljetusetäisyyden vähentävä hiilijalanjälkeä. Tuotteet kestävät pidempään materiaalien ja ajattoman designinkin puolesta.

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa. Meillä on laaja tuotevalikoima käytössämme, näkemystä siitä mikä toimii ja mikä ei, ja lisäksi iso säkillinen kertyneitä kikkoja.

Ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme luoda elämyksellisiä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Toivomme, että yllätämme sinut uusilla ideoilla, joka kerta.

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja ammattilaistemme ajatuksiin täällä.

Nordea Joustorahoitus

Joustavat maksuratkaisut

Hanki keittiö tai muut kalusteet nyt, maksa myöhemmin erissä. Tarjoamme joustavia maksuratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä Nordean kanssa. Lue lisää maksuratkaisuista

Luodaan yhdessä jotain hienoa

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ammattilaistemme kanssa tai pyydä tarjous projektistasi.