fbpx
Opdeco Keittiökalusteet

Opdeco Design Keittiöt

Aidosti yksilölliset keittiökalusteet

Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon keittiöprojekti on aidosti yksilöllinen. Löydä oma, uniikki keittiötyylisi Opdecon laajan valikoiman ja suunnittelijoiden avulla. Meiltä löytyy keittiöratkaisuja jokaiseen budjettiin, tilaan ja tyyliin.

Keittiö on kodin tärkein huone. Siksi sen suunnittelussa tulee käyttää luovuutta, jotta saadaan aikaan tiloja, jotka eivät ole ainoastaan käytännöllisiä ja kauniita, vaan jotka myös tuntuvat omalta.

Yksilöllinen palvelu


Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon keittiöprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Korkea laatu


Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi ja ne valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan. Jälleenmyyntivalikoimassamme on vain koetellusti laadukkaita tuotteita huippubrändeiltä.

Kotimainen tuote


Kalusteet valmistetaan Suomessa. Opcedo on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Opdeco keittiödesign

Opdecon keittiöratkaisuja on hiottu yli 40 vuotta. Tutustu muotoilufilosofiaamme ja ratkaisuihimme.

Muotoilu

Kestävää, käytännöllistä kauneutta. Lue miten luomme harmonisia ja näyttäviä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Yksityiskohtia ja ratkaisuja

Valikoima ratkaisuja ja tuotteita, joilla keittiösi viimeistellään tavanomaista korkeammalle tasolle.

Löydä inspiraatiota keittiöprojektiisi

Laajasta keittiögalleriastamme löydät toteuttamiamme keittiöitä ja ammattilaisten vinkkejä.

Miksi Opdeco?

Kiintokalustetoimittajan valinta voi olla vaikeaa. Tässä hyviä syitä valita kumppaniksi Opdeco.

Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon kalusteprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Emme tuputa trendejä, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

Yksilöllisyys ei ole pelkästään suunnitteluvalintoja, vaan otamme huomioon toiveet myös budjetin ja muiden tavoitteiden suhteen.

Toimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan mittatilaushuonekaluja edullisempaan hintaan.

Valmistamme kalusteet itse omalla tehtaallamme. Tuotantomme on suunniteltu asiakasohjautuvaksi ja optimoitu vuosien varrella tehokkaaksi. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle budjetille sopivia ratkaisuja.

Pyydä tarjous ja totea itse.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kalustealalta. Olemme toteuttaneet lukemattomien kotitalouksien kalusteiden lisäksi satoja vaativia julkiskalustekokonaisuuksia maan suurimmille brändeille ja julkishallinnolle.

Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme taata laadukkaan työnjäljen.

Voit siis luottaa osaamiseemme.

Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi. Ne valmistetaan laadukkaista, myrkyttömistä materiaaleista.

Laaja jälleenmyyntivalikoimamme on rakennettu vuosien kokemuksella. Edustamme vain alan osaavampia brändejä. Heikommat tuotteet olemme karsineet valikoimastamme, teidän ja oman mielenrauhamme vuoksi.  

Haluamme, että saat nauttia kalusteistasi pitkään uudenveroisina. Kalusteidemme kestävyyteen onkin panostettu paljon. Tarjoamme pidennetyn takuun kiiintokalusteillemme.

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua kokonaisvaltaisesta laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, palvelun laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

Tämä näkyy sinulle sujuvana projektina suunnittelusta käyttöönottoon, ja huolettomana arkena kalusteidesi kanssa.

Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja kalusteemme ovat avainlipputuote. Kalusteet valmistetaan Suomessa. Hankkimalla Opdeco keittiön tuet suomalaista yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia.

Kalusteemme ovat myös kestävä valinta luonnon kannalta. Tuotantomme ottaa ympäristöasiat huomioon. Kalusteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia materiaaleja. Lyhyet kuljetusetäisyyden vähentävä hiilijalanjälkeä. Tuotteet kestävät pidempään materiaalien ja ajattoman designinkin puolesta.

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa. Meillä on laaja tuotevalikoima käytössämme, näkemystä siitä mikä toimii ja mikä ei, ja lisäksi iso säkillinen kertyneitä kikkoja.

Ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme luoda elämyksellisiä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Toivomme, että yllätämme sinut uusilla ideoilla, joka kerta.

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja ammattilaistemme ajatuksiin täällä.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.