fbpx
Opdeco Keittiökalusteet

Kotimaiset Opdeco Keittiöt

Aidosti yksilölliset keittiökalusteet

Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon keittiöprojekti on aidosti yksilöllinen. Löydä oma, uniikki keittiötyylisi Opdecon laajan valikoiman ja suunnittelijoiden avulla. Meiltä löytyy kotimaisia keittiöratkaisuja jokaiseen budjettiin, tilaan ja tyyliin.

Keittiö on kodin tärkein huone. Siksi sen suunnittelussa tulee käyttää luovuutta, jotta saadaan aikaan tiloja, jotka eivät ole ainoastaan käytännöllisiä ja kauniita, vaan jotka myös tuntuvat omalta.

Yksilöllinen palvelu


Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon keittiöprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Korkea laatu


Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi ja ne valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan. Jälleenmyyntivalikoimassamme on vain koetellusti laadukkaita tuotteita huippubrändeiltä.

Kotimainen keittiö


Kalusteet valmistetaan Suomessa. Opcedo on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Opdeco keittiödesign

Opdecon keittiöratkaisuja on hiottu yli 40 vuotta. Tutustu muotoilufilosofiaamme ja ratkaisuihimme.

Muotoilu

Kestävää, käytännöllistä kauneutta. Lue miten luomme harmonisia ja näyttäviä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Yksityiskohtia ja ratkaisuja

Valikoima ratkaisuja ja tuotteita, joilla keittiösi viimeistellään tavanomaista korkeammalle tasolle.

Keittiömuotoilua suomen kauneimpiin koteihin

Opdeco keittiödesign


Keittiöratkaisujamme on hiottu yli 40 vuotta. Konseptimme on kirkastunut vuosi vuodelta, parhaita ideoita, tuotteita ja yksityiskohtia keräillen.

Tällä sivulla voit tutustua muotoilufilosofiaamme ja siihen mikä tekee keittiöstä Opdeco keittiön.

Muotoilun periaatteet

Tahdomme luoda asiakkaidemme koteihin toimivia ja näyttäviä tiloja. Tavoittelemme korkeaa laatua kaikessa mitä teemme. Muotoilutyötämme ohjaavat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”.

Kauneus on selkeyttä

Estetiikkamme on skandinaavista. Kauneus on meille symmetriaa, selkeyttä ja luonnonläheisyyttä. Tavoittelemme harmonisia tiloja ja pidämme näyttävistä, moderneista kalusteista.

Käyttötarkoitus edellä

Käytännöllisyys on suunnitteluvalintoja, jotka tukevat arkesi sujuvuutta. Tarjoamme enemmän säilytystilaa. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Huolellisella suunnittelulla, nykyaikaisilla mekanismeilla ja kodinkoneilla käytettävyys paranee.

Kestää aikaa ja elämää

Kestävyys tarkoittaa korkealaatuisia materiaalivalintoja, mutta myös ajattomuutta – haluamme, että keittiösi näyttää relevantilta vielä vuosikymmenen, tai kahden päästä. Olemme sitoutuneet kestävään toimintaan myös luonnon kannalta.

Elegantti musta keittiö

Ylellisillä materiaaleilla kuten Cosentino-kivitasolla ja tammiviiluvimeistelyllä luodaan hienostunut tunnelma. Ajaton musta yhdistettynä kullan sävyihin luo arvokkuutta. Huomaa kaappikokonaisuuden ja kodinkoneiden symmetrinen asettelu.

Tyylikäs arvokeittiö

Hienostunut kokonaisuus, jonka yksityiskohdat korostavat
vähäeleistä tyylikkyyttä. Vaakaprofiili kaapistoissa
mahdollistaa vetimettömyyden. Kaikki ylimääräinen
visuaalinen häly kätkeytyy katseelta: integroitujen
kodinkoneiden ja aamiaiskaapin lisäksi myös tason
pistorasiat piiloutuvat, kun niitä ei käytetä.

Minimalistinen moderni mustavalkoinen

Moderni mustavalkokeittiö urbaaniin asuntoon. Selkeälinjainen, vetimetön kokonaisuus. Servodrive-mekanismi lisää kaapistojen käyttömukavuutta. Selkeäkontrastinen värimalli ja minimalistinen muotoilu tekee tilasta ajattoman tyylikkään.

Pyrkimys harmoniaan

Harmonia on asia, jonka aistii tiedostamattaan. Se rauhoittaa mieltä ja selkeyttää ajatuksenjuoksua. Pyrimme luomaan tilaan harmoniaa symmetrialla ja tasapainolla, eri elementtien yhteispelillä.

Linjakkailla, vähäeleisillä kalusteilla tasapainoa on helpompi hallita. Visuaalista hälyä voi vaientaa tilasta entisestään aamiaiskaapeilla ja integroiduilla kodinkoneilla.


Korkealaatuisen keittiön elementit

Yksityiskohtia & ratkaisuja

Vetimettömyydellä linjakasta minimalismia. Mittatilausratkaisuilla koko tila hyötykäyttöön. Puuviilulla orgaanisuutta ja lämpöä. Aamiaiskaapeilla harmoniaa. Harkituilla kalusteiden yksityiskohdilla viimeistellään sykähdyttäviä tiloja.

Millintarkkaa näyttävyyttä

Mittojesi mukaan

Kaikki kalusteemme valmistetaan millintarkasti tilasi mittojen mukaan. Voimme nostaa ovet lattiasta kattoon asti. Valitsemasi integroidut kodinkoneet istuvat täydellisesti kokonaisuuteen. Vitriinit ja muut erikoisemmat ratkaisut eivät ole ongelma.

Ja mikä hienointa, mittojen mukaan valmistaminen ei meillä tarkoita kustannusten karkaamista.

Kuva: Seinästä seinään ja lattiasta kattoon asti ulottuva keittiön kaappikokonaisuus.

Ei hukkatilaa

Tilan optimointi

Hukkatilan minimointi ja säilytystilan maksimointi on kalusteidemme suunnittelun keskiössä. Tarjoamme totuttua korkeampia alakaapistoja, syvempiä kaappeja, erikoismatalia sokkeleita ja edistyksellisiä runkoratkaisuja.

Kuva: Tyylikäs tammiviilu pehmentää mustan kokonaisuuden.

Linjakas keittiö

Vetimettömyys

Kalusteen runkoon integroidulla profiililla luodaan vetimetön keittiö, jossa kaapistot tuntuvat linjakkailta, yhtenäisiltä kokonaisuuksilta. Profiili on useimmiten alumiinia, mutta viiluprofiili on yllättävän hieno yksityiskohta.

Kuva: Moderni valkoinen keittiö, jossa alumiininen vaakaprofiili.

kalusteiden finessit

Harkitut detaljit

Yksityiskohtien viilaaminen on taiteenlaji. Meillä on ollut 40 vuotta aikaa korjailla kauneusvirheitä ja keksiä parempia ratkaisuja.

 • Monia vaihtoehtoja kalusteisiin asennettaviin LED-profiilivalaistukseen
 • Oma Deco-ovimallisto
 • Liesituuletinkaapin nokkela tilaoptimointi – tuuletin toimii rungon osana
 • Ei ritilöitä sokkelissa – ilmankierto on järjestetty kalusteen sisään
 • Seinäkaappien ovien alareunan 3 cm ylitys lisää eheyttä
 • Kuva: Myös aamiaiskaappien runko puunvärinen

Ja paljon muuta. Varaa aika ja tule ihastumaan mallikeittiöihimme Helsinkiin tai Vantaalle, niin kerromme mielellämme lisää.

Yli 10 runkovärivaihtoehtoa

Enemmän väriä

Tarjoamme satoja erilaisia ovi- ja tasovaihtoehtoja. Mutta niin tekevät monet muutkin. Meidät erottaa värivalikoimassa runkovärien määrä.

Voit valita rungon viimeistelyn yli 10 vaihtoehdosta. Tämä tarkoittaa, että värivalintasi jatkuu ovien ja näkyvien osien lisäksi kaappien sisään.

Luonnollinen keittiö

Puuviimeistely

Puulla on ollut aina suuri merkitys suomalaisessa muotoilussa. Myös me suosimme puupintoja tuomaan orgaanista, luonnollista tunnelmaa keittiöön. Yhdistämme mielellämme puuviiluja kontrastiksi maalattujen pintojen kanssa.

Kuva: Tyylikäs tammiviilu pehmentää mustan kokonaisuuden.

Aamiaiskaapit

Kaaoksesta harmoniaan. Aamiaiskaappi vaimentaa keittiön visuaalista hälyä.

Tarjoamme kahta erilaista aamiaskaappiversiota. Puolikorkean aamiaiskaapin alaosassa on näkyvä laatikosto ja yläosa on nk. taskuovimekanismilla varustettua kaapistoa. Kokokorkeassa aamiaiskaapissa puolestaan myös alaosan laatikosto on ovien takana piilossa. Kokokorkean aamiaiskaapin alaosaan voimme asentaa tarvittaessa myös uunin.

Toimitamme kaapistoja myös yksiovisina sekä erilaisina useamman vierekkäisen kaapin kokonaisuuksina. Kysy lisää myyjiltämme.

BLUM SERVODRIVE

Sähköiset avausmekanismit

Kaapistojen avaamiseen voi valita sähköisen ServoDrive-mekanismin. Myös integroitaviin kylmälaitteisiin ja tiskikoneisiin on saatavilla sähköinen avausjärjestelmä, joka mahdollistaa täysin vetimettömän keittiön myös kylmälaitteiden ja tiskikoneiden osalta.

Vain OPdecolta

Deco-ovimallisto

Keittiössä ovilla on suurin näkyvä kalustepinta-ala ja siten ne vaikuttavat ratkaisevasti koko tilan ilmeeseen. Olemme kehittäneet oman, laadukkaan ja tyylikkään ovimalliston, joka istuu ”kestävä käytännöllinen kauneus”-muotoilufilosofiaamme.

 • Helppohoitoinen pinta
 • 6 värimallia
 • Kestävä rakenne, ei erillisiä liima-aineita
 • Nollasaumateknologia
 • Paksuus 19 mm

Deco-ovissa on likaahylkivä pinta, joka vähentää sormenjälkien näkymistä ja helpottaa päivittäistä hoitoa. Designissa on kiinnitetty huomiota pieniin yksityiskohtiin: nollasaumateknologian avulla saumoista saadaan lähes huomaamattomat. Samettinen mattapinta luo kalusteisiin ylellisen tuntuman. Saatavilla myös korkeakiiltovalkoinen vaihtoehto.

Deco-keittiön ovien värivaihtoehdot

Tarjoamme Deco-ovien lisäksi laajan valikoiman erilaisiin budjetteihin, tyyleihin ja tarpeisiin sopivia ovi- ja värimalleja luotettavilta valmistajilta.

Tila+

Kolme alakaappikorkeutta

Keittökaapistomme valmistetaan syvyydeltään ja leveydeltään millilleen mittojen mukaan. Myös alakaapistojen korkeus on valittavissa kolmesta mallista. Korkeampi rakenne mahdollistaa jopa 15-30% enemmän kaappitilaa alan standardeihin verrattuna.

Korkeusvalinnalla on vaikutusta myös kalusteen ulkonäköön ja toiminnalisuuksiin. Olemme standardoineet runkomitoituksen, joten se ei juuri tuo itsessään lisää kustannuksia!

Koko 1

Standardi

Standardikoko on klassisen näköinen, käytännöllinen ja edullinen ratkaisu.

Kaappikorkeus 71 cm
Sokkeli 16 cm.

Koko 2

Profiili

Matalampi sokkeli, korkeampi kaappi. Vetimettömien vaakaprofiilikaappien koko.

Kaappikorkeus 76 cm
Sokkeli 12 cm

Koko 3

Plus

Korkein alakaappikoko mahdollistaa enemmän säilytystilaa. Matala sokkeli antaa kalusteelle huonekalumaisen ulkonäön.

Kaappikorkeus 81,7 cm
Sokkeli 7 cm

Löydä inspiraatiota keittiöprojektiisi

Laajasta keittiögalleriastamme löydät toteuttamiamme keittiöitä ja ammattilaisten vinkkejä.

Miksi Opdeco?

Kiintokalustetoimittajan valinta voi olla vaikeaa. Tässä hyviä syitä valita kumppaniksi Opdeco.

Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon kalusteprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Emme tuputa trendejä, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

Yksilöllisyys ei ole pelkästään suunnitteluvalintoja, vaan otamme huomioon toiveet myös budjetin ja muiden tavoitteiden suhteen.

Toimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan mittatilaushuonekaluja edullisempaan hintaan.

Valmistamme kalusteet itse omalla tehtaallamme. Tuotantomme on suunniteltu asiakasohjautuvaksi ja optimoitu vuosien varrella tehokkaaksi. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle budjetille sopivia ratkaisuja.

Pyydä tarjous ja totea itse.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kalustealalta. Olemme toteuttaneet lukemattomien kotitalouksien kalusteiden lisäksi satoja vaativia julkiskalustekokonaisuuksia maan suurimmille brändeille ja julkishallinnolle.

Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme taata laadukkaan työnjäljen.

Voit siis luottaa osaamiseemme.

Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi. Ne valmistetaan laadukkaista, myrkyttömistä materiaaleista.

Laaja jälleenmyyntivalikoimamme on rakennettu vuosien kokemuksella. Edustamme vain alan osaavampia brändejä. Heikommat tuotteet olemme karsineet valikoimastamme, teidän ja oman mielenrauhamme vuoksi.  

Haluamme, että saat nauttia kalusteistasi pitkään uudenveroisina. Kalusteidemme kestävyyteen onkin panostettu paljon. Tarjoamme pidennetyn takuun kiiintokalusteillemme.

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua kokonaisvaltaisesta laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, palvelun laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

Tämä näkyy sinulle sujuvana projektina suunnittelusta käyttöönottoon, ja huolettomana arkena kalusteidesi kanssa.

Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja kalusteemme ovat avainlipputuote. Kalusteet valmistetaan Suomessa. Hankkimalla Opdeco keittiön tuet suomalaista yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia.

Kalusteemme ovat myös kestävä valinta luonnon kannalta. Tuotantomme ottaa ympäristöasiat huomioon. Kalusteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia materiaaleja. Lyhyet kuljetusetäisyyden vähentävä hiilijalanjälkeä. Tuotteet kestävät pidempään materiaalien ja ajattoman designinkin puolesta.

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa. Meillä on laaja tuotevalikoima käytössämme, näkemystä siitä mikä toimii ja mikä ei, ja lisäksi iso säkillinen kertyneitä kikkoja.

Ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme luoda elämyksellisiä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Toivomme, että yllätämme sinut uusilla ideoilla, joka kerta.

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja ammattilaistemme ajatuksiin täällä.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.