Edustamamme tuotemerkit

Miele, AEG, Faber, Tapwell, Kabinetti, Otsoson…

Edustamme huippulaadukkaita kodin kalustukseen liittyviä tuotteita ja brändejä. Verkkokaupasta Kabinetti-liukuovet, Faber-, Savo- ja Bora-liesituulettimet, Tapwell-hanat, Otsoson-tuotteet, Dometic-viinikaapit. Helsingin myymälästämme AEG- ja Miele-kodinkoneet edullisesti.

KABINETTI-liukuovet verkkokaupasta

KABINETTI-liukuovet ja kaapistot

Kabinetti-liukuovikaapistot, liukuovet ja säilytysratkaisut. Laadukkaat kotimaiset liukuovituotteet verkkokaupasta omien mittojesi mukaan.

OTSOSON-tuotteet verkkokaupasta

OTSOSON-kylpyhuonekalusteet ja muut tuotteet

Kotimainen Otsoson Oy on palvellut suomalaisia jo 20 vuoden ajan ja tuonut kylpyhuoneen sisustukseen kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja. Suurin osa tuotteista kootaan Suomessa. Voit koota tuoteryhmistä yhtenäisiä kokonaisuuksia, kuten pyykkikaappi, allaskaappi, peili jne.. Kotimaisilla Leiju-avohyllyillä saat luotua niin kylpyhuoneeseen kun parvekkeelle tai terassille toimivia kokonaisuuksia sen kestävyyden ansiosta.

FABER Liesituulettimet
FABER-tuotteet verkkokaupasta

FABER-liesituulettimet

FABER – liesituulettimia jo yli 50 vuoden kokemuksella. Kaikki Faber-tuulettimet ovat turvallisuustestattu ja suorituskyky tarkistettu.

Verkkokaupastamme FABER kalustemalliset liesituulettimet ja seinämalliset liesituulettimet.

SAVO-tuotteet verkkokaupasta

SAVO-tuotteet

Suomalainen perheyritys Savo Design & Technic Oy tarjoaa laadukkaita liesikupuja ja -tuulettimia sekä laajan valikoiman pistorasioita.

Verkkokaupastamme Savon kalustemalliset, seinämalliset sekä saarekemalliset liesituulettimet ja liesikuvut. Tutustu myös Savon pistorasiaratkaisuihin.

BORA-liesituulettimet verkkokaupasta

BORA alaspäin imevät liesituulettimet

BORA Classic ja BORA Basic ovat SAVOn kehittämiä alaspäin imeviä liesituuletinkokonaisuuksia.  Verkkokaupastamme löydät induktiolieden ja liesituulettimen yhdistelmät tarjoushinnoin!

DOMETIC-viinikaapit verkkokaupasta

DOMETIC-viinikaapit

Ihanteellinen varastointiolosuhde viineille. Oikein varastoituna oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Dometic MaCave -viinikaapit ovat erittäin suosittuja niin kotikäytössä, kuin ammattilaiskäytössä ravintola- ja viinialalla.

TAPWELL-tuotteet verkkokaupasta

TAPWELL-hanat ja muut tuotteet

Kaunista italialaista muotoilua kotiisi. Tapwell-tuotteet monipuolisesti saatavilla verkkokaupastamme, mm. keittiön ja kylpyhuoneen hanat, suihkut, pesuallashanat ja somisteet.

AEG kodinkoneet
AEG-kodinkoneet Helsingin myymälästämme

AEG-kodinkoneet

AEG on erikoistunut tyylikkäisiin, korkean suorituskyvyn kodinkoneisiin, jotka tarjoavat parhaita tuloksia käyttäjille, kodeille ja elämäntyyleille.

Opdecosta saatte AEG:n keittiölaitteet ja astianpesukoneet edullisesti.

MIELE-kodinkoneet Helsingin myymälästämme

MIELE-kodinkoneet

Opdeco edustaa Mielen kodinkoneita Helsingissä. Kauttamme saat jääkaapit, liedet, uunit, höyryuunit ja muut keittiön kodinkoneet aina edullisesti.

Consentino-tuotteet

Consentino Finland-tuotteet kylpyhuoneeseen ja keittiöön innovatiivisilla ja arvokkailla sisustuspintamateriaaleilla.