fbpx

Tapwell, Miele, AEG, Otsoson, SAvo, Bora…

Edustamamme tuotemerkit

Edustamme maailman johtavia kodin kalustukseen liittyviä tuotteita ja brändejä. Verkkokaupasta mm. Faber-, Savo- ja Bora-liesituulettimet, Tapwell-hanat, Otsoson-tuotteet, Dometic-viinikaapit. Helsingin myymälästämme AEG- ja Miele-kodinkoneet edullisesti.

Otsoson-kylpyhuonekalusteet ja muut tuotteet

Kotimainen Otsoson Oy on palvellut suomalaisia jo 20 vuoden ajan ja tuonut kylpyhuoneen sisustukseen kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja. Suurin osa tuotteista kootaan Suomessa. Voit koota tuoteryhmistä yhtenäisiä kokonaisuuksia, kuten pyykkikaappiallaskaappi, peili jne.. Kotimaisilla Leiju-avohyllyillä saat luotua niin kylpyhuoneeseen kun parvekkeelle tai terassille toimivia kokonaisuuksia sen kestävyyden ansiosta.

BORA ALASPÄIN IMEVÄT LIESITUULETTIMET

BORA Classic ja BORA Basic ovat SAVOn maahantuomia alaspäin imeviä liesituuletinkokonaisuuksia.  Verkkokaupastamme löydät induktiolieden ja liesituulettimen yhdistelmät tarjoushinnoin!

FABER-LIESITUULETTIMET

FABER – liesituulettimia jo yli 50 vuoden kokemuksella. Kaikki Faber-tuulettimet ovat turvallisuustestattu ja suorituskyky tarkistettu.

Verkkokaupastamme FABER kalustemalliset liesituulettimet ja seinämalliset liesituulettimet.

TAPWELL-HANAT JA MUUT TUOTTEET

Kaunista italialaista muotoilua kotiisi. Tapwell-tuotteet monipuolisesti saatavilla verkkokaupastamme, mm. pesuallashanat, keittiön ja kylpyhuoneen hanatsuihkut ja somisteet.

Savo-tuotteet

Suomalainen perheyritys Savo Design & Technic Oy tarjoaa laadukkaita liesikupuja ja -tuulettimia sekä laajan valikoiman pistorasioita.

Verkkokaupastamme Savon kalustemalliset, seinämalliset sekä saarekemalliset liesituulettimet ja liesikuvut. Tutustu myös Savon pistorasiaratkaisuihin.

DOMETIC-VIINIKAAPIT

Ihanteellinen varastointiolosuhde viineille. Oikein varastoituna oikeassa lämpötilassa viinin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Dometic MaCave -viinikaapit ovat erittäin suosittuja niin kotikäytössä, kuin ammattilaiskäytössä ravintola- ja viinialalla.

AEG-KODINKONEET

AEG on erikoistunut tyylikkäisiin, korkean suorituskyvyn kodinkoneisiin, jotka tarjoavat parhaita tuloksia käyttäjille, kodeille ja elämäntyyleille- Opdecolta saatte AEG:n keittiölaitteet ja astianpesukoneet edullisesti.

MIELE-KODINKONEET

Opdeco edustaa Mielen kodinkoneita Helsingissä. Kauttamme saat jääkaapit, liedet, uunit, höyryuunit ja muut keittiön kodinkoneet aina edullisesti.

CONSENTINO-TUOTTEET

Consentino Finland-tuotteet kylpyhuoneeseen ja keittiöön innovatiivisilla ja arvokkailla sisustuspintamateriaaleilla.

Nordea Joustorahoitus

Joustavat maksuratkaisut

Hanki keittiö tai muut kalusteet nyt, maksa myöhemmin erissä. Tarjoamme joustavia maksuratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä Nordean kanssa. Lue lisää maksuratkaisuista

Luodaan yhdessä jotain hienoa

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ammattilaistemme kanssa tai pyydä tarjous projektistasi.