fbpx

Miele kodinkoneet Helsingistä

Miele


Luotettavat, energiatehokkaat ja kestävät kodinkoneet kotiisi. Miele ei tingi laadusta tai kestävyydestä. Miele-kodinkoneiden design ja huipputekniikka kestävät aikaa – energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Opdeco edustaa Mielen kodinkoneita Helsingissä. Kauttamme saat jääkaapit, liedet, uunit, höyryuunit ja muut keittiön kodinkoneet aina edullisesti.

Carl Miele ja Reinhard Zinkann perustivat Miele-nimisen yrityksen vuonna 1899. Alusta lähtien tärkein vaatimus oli valmistaa maailmanlaajuisesti kaikkein korkealaatuisimpia kodinkoneita ja olla kaikista maailman merkeistä kotitalouksien ehdoton huipputuote. Yrityksen perustajien mielestä olisi ollut väärin myydä koneita, jotka eivät kestäisi muutamaa vuotta kauemmin. Heidän sanojensa mukaan: ”Menestys pidemmän päälle on mahdollista vain, jos voi täysin seistä tuotteidensa laadun takana.” Motto ”Yhä paremmin” ohjaa toimintaa kaikilla yrityksen osa-alueilla, minkä ansiosta voidaan saavuttaa menestystä pitkällä tähtäimellä. Mielen tuotteet olivat alusta lähtien laadullisesti ylivertaisia ja vain siksi perustajat pystyivät lanseeramaan Miele-merkin jo aikanaan kovasti kilpailluille markkinoille.

Miele testaa laitteensa omissa testilaboratorioissaan, joissa ne laitetaan kovalle koetukselle. Jotta 20 vuoden kestoikä saavutettaisiin, tulee niiden selvitä testeistä moitteetta.

Nordea Joustorahoitus

Joustavat maksuratkaisut

Hanki keittiö tai muut kalusteet nyt, maksa myöhemmin erissä. Tarjoamme joustavia maksuratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä Nordean kanssa. Lue lisää maksuratkaisuista

Luodaan yhdessä jotain hienoa

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ammattilaistemme kanssa tai pyydä tarjous projektistasi.