fbpx

Kaapistot kodinhoitohuoneeseen ja muihin tiloihin

Tila haltuun


Säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan mittojen mukaan. Valmistamme monipuolisesti kaapistoja kodin kaikkiin tiloihin ja tarjoamme laajan väri-, materiaali- ja mekanismivalikoiman käyttöösi.

Käytännöllisyys edellä

Olemme kehittäneet helpottavia ratkaisuja joilla arjen askareet sujuvat mukavammin. Edistykselliset runkoratkaisumme maksimoivat hyötytilan.

Laajin valikoima

Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen kotiin. Saat säilytyskaapistoosi juuri toivomasi mekanismin. Materiaalit ja värit täysin makusi mukaan.

Suunnittelija apunasi

Olemme panostaneet suunnittelijoidemme osaamiseen, jotta he osaisivat parhaiten auttaa sinua visiosi toteuttamisessa. Pyydä tarjous tai sovi maksuton suunnittelutapaaminen jo tänään!

Valkoinen mittatilauskaapisto

Arkkitehdin suunnittelema kohde Espoon Suvisaaristossa. Valmistimme mittatilauskalusteet tilaan.

  • ryhmässä on käytetty RST lankavedintä sekä sileää MDF ovea
  • Runkojen näkyvät osat maalattu MDF
  • Helat ja mekanismit Blum

Tyylikästä savuviilua

Arkkitehdin suunnittelemat kalusteet hiottiin viimeistä yksityiskohtaa myöden asiakasta miellyttäviksi. Näissä moderneissa kalusteissa on käytetty korosteena tyylikästä savuviilua, jonka pinnat on käsitelty puuvahalla. Puuvaha tuo mattamaisen lämpimän vaikutelmat ja puun luonne pysyy luontaisena, toisin kuin lakatussa vaihtoehdossa.

  • Ovet ja näkyvät runko-osat maalattu MDF / Savuviilu vahattu
  • Kirjakaapiston hyllyt savuviilu piilokiinnityksellä
  • Eteisen liukuovet maalattu MDF (1200×2650) Häfele puuliukuovien mekanismilla varustettuna
  • Eteisen liukuovien vetimet upotettu alumiini FSP painike
  • Vaatehuoneen kaapisto savuviilua. Kalusteet kiinnitetty seinään, tämä ratkaisu tuo ilmavan vaikutelman.
  • Rakenteissa on käytetty erikseen teetätettyä terästuentaa.

Miksi Opdeco?

Kiintokalustetoimittajan valinta voi olla vaikeaa. Tässä hyviä syitä valita kumppaniksi Opdeco.

Pieni koti. Iso koti. Urbaani koti. Maalaiskoti. Duunarin koti. Hienostokoti. Jokainen ihminen ja koti ovat erilaisia, siksi jokainen Opdecon kalusteprojekti lähtee asiakkaasta, siis sinusta ja toiveistasi.

Emme tuputa trendejä, vaan pyrimme ymmärtämään mikä sinulle on merkityksellistä.

Yksilöllisyys ei ole pelkästään suunnitteluvalintoja, vaan otamme huomioon toiveet myös budjetin ja muiden tavoitteiden suhteen.

Toimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan mittatilaushuonekaluja edullisempaan hintaan.

Valmistamme kalusteet itse omalla tehtaallamme. Tuotantomme on suunniteltu asiakasohjautuvaksi ja optimoitu vuosien varrella tehokkaaksi. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle budjetille sopivia ratkaisuja.

Pyydä tarjous ja totea itse.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus kalustealalta. Olemme toteuttaneet lukemattomien kotitalouksien kalusteiden lisäksi satoja vaativia julkiskalustekokonaisuuksia maan suurimmille brändeille ja julkishallinnolle.

Panostamme paljon henkilökuntamme viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta voimme taata laadukkaan työnjäljen.

Voit siis luottaa osaamiseemme.

Kalusteemme on suunniteltu näyttäviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi. Ne valmistetaan laadukkaista, myrkyttömistä materiaaleista.

Laaja jälleenmyyntivalikoimamme on rakennettu vuosien kokemuksella. Edustamme vain alan osaavampia brändejä. Heikommat tuotteet olemme karsineet valikoimastamme, teidän ja oman mielenrauhamme vuoksi.  

Haluamme, että saat nauttia kalusteistasi pitkään uudenveroisina. Kalusteidemme kestävyyteen onkin panostettu paljon. Tarjoamme pidennetyn takuun kiiintokalusteillemme.

Jokainen projektin osa-alue – suunnittelu, materiaalit, tuotanto, toimitus, asennus – täytyy olla kunnossa, ennen kuin voi alkaa puhua kokonaisvaltaisesta laadusta. Koska koko tuotantoketju on hallinnassamme, palvelun laadun jatkuva kehittäminen on mahdollista.

Tämä näkyy sinulle sujuvana projektina suunnittelusta käyttöönottoon, ja huolettomana arkena kalusteidesi kanssa.

Olemme 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys ja kalusteemme ovat avainlipputuote. Kalusteet valmistetaan Suomessa. Hankkimalla Opdeco keittiön tuet suomalaista yrittäjyyttä, työtä ja hyvinvointia.

Kalusteemme ovat myös kestävä valinta luonnon kannalta. Tuotantomme ottaa ympäristöasiat huomioon. Kalusteiden valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia materiaaleja. Lyhyet kuljetusetäisyyden vähentävä hiilijalanjälkeä. Tuotteet kestävät pidempään materiaalien ja ajattoman designinkin puolesta.

Suunnitteluosaamisemme on omaa luokkaansa. Meillä on laaja tuotevalikoima käytössämme, näkemystä siitä mikä toimii ja mikä ei, ja lisäksi iso säkillinen kertyneitä kikkoja.

Ennen kaikkea tarvitaan luovuutta, jatkuvaa uuden etsimistä, innovaatioita ja rohkeutta. Vain sen avulla voimme luoda elämyksellisiä tiloja Suomen kauneimpiin koteihin.

Toivomme, että yllätämme sinut uusilla ideoilla, joka kerta.

Tutustu suunnittelemiimme keittiöihin ja ammattilaistemme ajatuksiin täällä.

Nordea Joustorahoitus

Joustavat maksuratkaisut

Hanki keittiö tai muut kalusteet nyt, maksa myöhemmin erissä. Tarjoamme joustavia maksuratkaisuja asiakkaillemme yhteistyössä Nordean kanssa. Lue lisää maksuratkaisuista

Luodaan yhdessä jotain hienoa

Aloitetaan unelmiesi toteuttaminen yhdessä jo tänään. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ammattilaistemme kanssa tai pyydä tarjous projektistasi.