fbpx

Keittiömuotoilua suomen kauneimpiin koteihin

Opdeco keittiödesign


Keittiöratkaisujamme on hiottu yli 40 vuotta. Konseptimme on kirkastunut vuosi vuodelta, parhaita ideoita, tuotteita ja yksityiskohtia keräillen.

Tällä sivulla voit tutustua muotoilufilosofiaamme ja siihen mikä tekee keittiöstä Opdeco keittiön.

Muotoilun periaatteet

Tahdomme luoda asiakkaidemme koteihin toimivia ja näyttäviä tiloja. Tavoittelemme korkeaa laatua kaikessa mitä teemme. Muotoilutyötämme ohjaavat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”.

Kauneus on selkeyttä

Estetiikkamme on skandinaavista. Kauneus on meille symmetriaa, selkeyttä ja luonnonläheisyyttä. Tavoittelemme harmonisia tiloja ja pidämme näyttävistä, moderneista kalusteista.

Käyttötarkoitus edellä

Käytännöllisyys on suunnitteluvalintoja, jotka tukevat arkesi sujuvuutta. Tarjoamme enemmän säilytystilaa. Materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Huolellisella suunnittelulla, nykyaikaisilla mekanismeilla ja kodinkoneilla käytettävyys paranee.

Kestää aikaa ja elämää

Kestävyys tarkoittaa korkealaatuisia materiaalivalintoja, mutta myös ajattomuutta – haluamme, että keittiösi näyttää relevantilta vielä vuosikymmenen, tai kahden päästä. Olemme sitoutuneet kestävään toimintaan myös luonnon kannalta.

Elegantti musta keittiö

Ylellisillä materiaaleilla kuten Cosentino-kivitasolla ja tammiviiluvimeistelyllä luodaan hienostunut tunnelma. Ajaton musta yhdistettynä kullan sävyihin luo arvokkuutta. Huomaa kaappikokonaisuuden ja kodinkoneiden symmetrinen asettelu.

Tyylikäs arvokeittiö

Hienostunut kokonaisuus, jonka yksityiskohdat korostavat
vähäeleistä tyylikkyyttä. Vaakaprofiili kaapistoissa
mahdollistaa vetimettömyyden. Kaikki ylimääräinen
visuaalinen häly kätkeytyy katseelta: integroitujen
kodinkoneiden ja aamiaiskaapin lisäksi myös tason
pistorasiat piiloutuvat, kun niitä ei käytetä.

Minimalistinen moderni mustavalkoinen

Moderni mustavalkokeittiö urbaaniin asuntoon. Selkeälinjainen, vetimetön kokonaisuus. Servodrive-mekanismi lisää kaapistojen käyttömukavuutta. Selkeäkontrastinen värimalli ja minimalistinen muotoilu tekee tilasta ajattoman tyylikkään.

Pyrkimys harmoniaan

Harmonia on asia, jonka aistii tiedostamattaan. Se rauhoittaa mieltä ja selkeyttää ajatuksenjuoksua. Pyrimme luomaan tilaan harmoniaa symmetrialla ja tasapainolla, eri elementtien yhteispelillä.

Linjakkailla, vähäeleisillä kalusteilla tasapainoa on helpompi hallita. Visuaalista hälyä voi vaientaa tilasta entisestään aamiaiskaapeilla ja integroiduilla kodinkoneilla.

Periaatteista keittiöön

Lue miten muotoilun periaatteet toteutetaan käytännössä. Harkituilla kalusteiden detaljeilla viimeistellään sykähdyttäviä tiloja.

Lue lisää yksityiskohdista ja ratkaisuista.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.