fbpx

Korkealaatuisen keittiön elementit

Yksityiskohtia & ratkaisuja


Vetimettömyydellä linjakasta minimalismia. Mittatilausratkaisuilla koko tila hyötykäyttöön. Puuviilulla orgaanisuutta ja lämpöä. Aamiaiskaapeilla harmoniaa. Harkituilla kalusteiden yksityiskohdilla viimeistellään sykähdyttäviä tiloja.

Millintarkkaa näyttävyyttä

Mittojesi mukaan

Kaikki kalusteemme valmistetaan millintarkasti tilasi mittojen mukaan. Voimme nostaa ovet lattiasta kattoon asti. Valitsemasi integroidut kodinkoneet istuvat täydellisesti kokonaisuuteen. Vitriinit ja muut erikoisemmat ratkaisut eivät ole ongelma.

Ja mikä hienointa, mittojen mukaan valmistaminen ei meillä tarkoita kustannusten karkaamista.

Kuva: Seinästä seinään ja lattiasta kattoon asti ulottuva keittiön kaappikokonaisuus.

Ei hukkatilaa

Tilan optimointi

Hukkatilan minimointi ja säilytystilan maksimointi on kalusteidemme suunnittelun keskiössä. Tarjoamme totuttua korkeampia alakaapistoja, syvempiä kaappeja, erikoismatalia sokkeleita ja edistyksellisiä runkoratkaisuja.

Kuva: Tyylikäs tammiviilu pehmentää mustan kokonaisuuden.

Linjakas keittiö

Vetimettömyys

Kalusteen runkoon integroidulla profiililla luodaan vetimetön keittiö, jossa kaapistot tuntuvat linjakkailta, yhtenäisiltä kokonaisuuksilta. Profiili on useimmiten alumiinia, mutta viiluprofiili on yllättävän hieno yksityiskohta.

Kuva: Moderni valkoinen keittiö, jossa alumiininen vaakaprofiili.

kalusteiden finessit

Harkitut detaljit

Yksityiskohtien viilaaminen on taiteenlaji. Meillä on ollut 40 vuotta aikaa korjailla kauneusvirheitä ja keksiä parempia ratkaisuja.

 • Monia vaihtoehtoja kalusteisiin asennettaviin LED-profiilivalaistukseen
 • Oma Deco-ovimallisto
 • Liesituuletinkaapin nokkela tilaoptimointi – tuuletin toimii rungon osana
 • Ei ritilöitä sokkelissa – ilmankierto on järjestetty kalusteen sisään
 • Seinäkaappien ovien alareunan 3 cm ylitys lisää eheyttä
 • Kuva: Myös aamiaiskaappien runko puunvärinen

Ja paljon muuta. Varaa aika ja tule ihastumaan mallikeittiöihimme Helsinkiin tai Vantaalle, niin kerromme mielellämme lisää.

Yli 10 runkovärivaihtoehtoa

Enemmän väriä

Tarjoamme satoja erilaisia ovi- ja tasovaihtoehtoja. Mutta niin tekevät monet muutkin. Meidät erottaa värivalikoimassa runkovärien määrä.

Voit valita rungon viimeistelyn yli 10 vaihtoehdosta. Tämä tarkoittaa, että värivalintasi jatkuu ovien ja näkyvien osien lisäksi kaappien sisään.

Luonnollinen keittiö

Puuviimeistely

Puulla on ollut aina suuri merkitys suomalaisessa muotoilussa. Myös me suosimme puupintoja tuomaan orgaanista, luonnollista tunnelmaa keittiöön. Yhdistämme mielellämme puuviiluja kontrastiksi maalattujen pintojen kanssa.

Kuva: Tyylikäs tammiviilu pehmentää mustan kokonaisuuden.

Aamiaiskaapit

Kaaoksesta harmoniaan. Aamiaiskaappi vaimentaa keittiön visuaalista hälyä.

Tarjoamme kahta erilaista aamiaskaappiversiota. Puolikorkean aamiaiskaapin alaosassa on näkyvä laatikosto ja yläosa on nk. taskuovimekanismilla varustettua kaapistoa. Kokokorkeassa aamiaiskaapissa puolestaan myös alaosan laatikosto on ovien takana piilossa. Kokokorkean aamiaiskaapin alaosaan voimme asentaa tarvittaessa myös uunin.

Toimitamme kaapistoja myös yksiovisina sekä erilaisina useamman vierekkäisen kaapin kokonaisuuksina. Kysy lisää myyjiltämme.

BLUM SERVODRIVE

Sähköiset avausmekanismit

Kaapistojen avaamiseen voi valita sähköisen ServoDrive-mekanismin. Myös integroitaviin kylmälaitteisiin ja tiskikoneisiin on saatavilla sähköinen avausjärjestelmä, joka mahdollistaa täysin vetimettömän keittiön myös kylmälaitteiden ja tiskikoneiden osalta.

Vain OPdecolta

Deco-ovimallisto

Keittiössä ovilla on suurin näkyvä kalustepinta-ala ja siten ne vaikuttavat ratkaisevasti koko tilan ilmeeseen. Olemme kehittäneet oman, laadukkaan ja tyylikkään ovimalliston, joka istuu ”kestävä käytännöllinen kauneus”-muotoilufilosofiaamme.

 • Helppohoitoinen pinta
 • 6 värimallia
 • Kestävä rakenne, ei erillisiä liima-aineita
 • Nollasaumateknologia
 • Paksuus 19 mm

Deco-ovissa on likaahylkivä pinta, joka vähentää sormenjälkien näkymistä ja helpottaa päivittäistä hoitoa. Designissa on kiinnitetty huomiota pieniin yksityiskohtiin: nollasaumateknologian avulla saumoista saadaan lähes huomaamattomat. Samettinen mattapinta luo kalusteisiin ylellisen tuntuman. Saatavilla myös korkeakiiltovalkoinen vaihtoehto.

Deco-keittiön ovien värivaihtoehdot

Tarjoamme Deco-ovien lisäksi laajan valikoiman erilaisiin budjetteihin, tyyleihin ja tarpeisiin sopivia ovi- ja värimalleja luotettavilta valmistajilta.

Tila+

Kolme alakaappikorkeutta

Keittökaapistomme valmistetaan syvyydeltään ja leveydeltään millilleen mittojen mukaan. Myös alakaapistojen korkeus on valittavissa kolmesta mallista. Korkeampi rakenne mahdollistaa jopa 15-30% enemmän kaappitilaa alan standardeihin verrattuna.

Korkeusvalinnalla on vaikutusta myös kalusteen ulkonäköön ja toiminnalisuuksiin. Olemme standardoineet runkomitoituksen, joten se ei juuri tuo itsessään lisää kustannuksia!

Koko 1

Standardi

Standardikoko on klassisen näköinen, käytännöllinen ja edullinen ratkaisu.

Kaappikorkeus 71 cm
Sokkeli 16 cm.

Koko 2

Profiili

Matalampi sokkeli, korkeampi kaappi. Vetimettömien vaakaprofiilikaappien koko.

Kaappikorkeus 76 cm
Sokkeli 12 cm

Koko 3

Plus

Korkein alakaappikoko mahdollistaa enemmän säilytystilaa. Matala sokkeli antaa kalusteelle huonekalumaisen ulkonäön.

Kaappikorkeus 81,7 cm
Sokkeli 7 cm

Opdeco keittiödesign

Minkälainen on Opdeco keittiö? Ja miksi se on sellainen? Lue ajatukset muotoilun taustalta ja tutustu tyyliimme.

Lue lisää keittiömuotoilusta.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.