Opdecon Keittiö+

Enemmän säilytystilaa, lisäkestävyyttä ja hyppysellinen futuristista tuntua

Olemme poimineet valikoimaamme markkinoiden nokkelimpia kodinkoneita ja tekniikoita, sekä kehittäneet omia tuotteita ja ratkaisuja, joita ei ole kilpailijoiltamme valikoimissa.  Niiden avulla voimme luoda laadukkaampia ja näyttävämpiä keittiöitä, jotka ovat yhtäaikaa hienostuneita ja käytännöllisiä. Keittiöitä joissa arki ja juhlat sujuvat.

TILA+
AAMIAISKAAPIT
KESTO+
ÄLY+

TILA+

Innovatiivisilla Opdecon TILA+ -ratkaisuilla loihditaan samaan tilaan enemmän tilaa.

TILA+ alakaapistot

Alan standardeja korkeamman alakaapistomme avulla saamme alakaappeihin 15-30% lisää säilytystilaa. TILA+ -alakaapistossa on vain 70mm korkea sokkeli ja halutessasi voimme käyttää 50mm pidempää laatikkoa. Myös tuotteen ulkonäkö muuttuu matalan sokkelin avulla huonekalumaiseksi. Olemme standardoineet runkomitoituksen, joten se ei juuri tuo itsessään lisää kustannuksia!

TILA+ komerot ja kaapistot

Erikoiskorkeat komerot, joissa jopa 2550mm korkeat yhtenäiset ovet. Erillistä yläkaappia ei tarvita, joten ovi voi laskeutua katonrajasta kauniisti lähelle lattian pintaa. Madaltamalla sokkeli vain 70mm korkeaksi saadaan lisää säilytystilaa kaapistoosi. Samalla kokonaisuudesta tulee huonekalumainen, moderni ratkaisu jota ei joka kodissa näe.

TILA+ keittiön alakaapisto.

AAMIAISKAAPIT

Keittiökaaoksesta harmoniaan

Kätevä ja tilava aamiaiskaappi helpottaa arjen rutiineja. Aamiaiskaapin ovet sulkemalla saat tarvittaessa kaikki pöydällä normaalisti lojuvat pienkoneet, kipot, kulhot ja laitteet nopeasti pois silmistä.

Tarjoamme kahta erilaista aamiaskaappiversiota. Puolikorkean aamiaiskaapin alaosassa on näkyvä laatikosto ja yläosa on nk. taskuovimekanismilla varustettua kaapistoa. Kokokorkeassa aamiaiskaapissa puolestaan myös alaosan laatikosto on ovien takana piilossa. Kokokorkean aamiaiskaapin alaosaan voimme asentaa tarvittaessa myös uunin.

Toimitamme kaapistoja myös yksiovisina sekä erilaisina useamman vierekkäisen kaapin kokonaisuuksina. Tutustu esimerkkikuviin ja kysy lisää myyjiltämme.

Aamiaiskaapit

Kokokorkea aamiaiskaappi tässä modernissa Opdeco Design-keittiössä kätkee kätevästi pienkoneet ja muut tavarat.

KESTO+

Kaksinkertaisesti kestävämpi runkomateriaali

Jokainen on varmaankin nähnyt turvonneita ja lohkeilleita keittiön tasoja ja kaapinreunoja. Tämä ikävä ja yleinen vaiva on voitettavissa.

Opdeco Design keittiöihin on mahdollista valita kalusterungot lastulevyn sijaan vanerista tai MDD-levystä, jotka pinnoitetaan 0,7mm paksulla laminaatilla. Pinta on julkitiloissa käytettävien materiaalien tasolla. Kesto+-materiaaleissa kosteus ei pääse vahingoittamaan kalustetta ja ne pysyvät pidempään uudenveroisina.

ÄLY+

Lisä-älyä kodinkoneisiin ja keittiötekniikkaan

Äly+ -valikoimaamme kuuluvat huippulaadukkaat, viimeisintä teknologiaa edustavat kodinkoneet ja innovaatiot, jotka helpottavat arkea ja tuovat kotiin melkeinpä futuristisen fiiliksen.

Miele Artline ja muut Miele-tuotteet

Keittiösuunnitelmiimme on valikoitavissa Mielen nykypäivän ehdotonta teknistä huippua edustavat tuotteet. Koputa kahdesti ja tiskikoneen luukku avautuu. Käytä uunia kuin älypuhelinta. Miele ArtLine-sarjan kodinkoneet ja lämpölaitteet ovat kahvattomia ja avautuvat sähköisesti.

Blum Servoflex ja Servodrive sähköiset avausmekanismit

Äly+ Blum Servodrive

Kaapistojen avaamiseen voi valita sähköisen ServoDrive-mekanismin. Integroitaviin kylmälaitteisiin ja tiskikoneisiin on saatavilla ServoFLEX-järjestelmä, joka mahdollistaa täysin vetimettömän keittiön myös kylmälaitteiden ja tiskikoneiden osalta.

Tule tutustumaan myös mm. kalusteisiin integroitaviin kaiuttimiin, alaspäin imeviin liesituulettimiin ja kysy muistakin jännittävistä mahdollisuuksista. Kerromme mielellämme lisää!

 M Touch tekee käytöstä elegantimpaa ja intuitiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

Miele Artline-kodinkoneiden M Touch-teknologia tekee käytöstä elegantimpaa ja intuitiivisempaa kuin koskaan aiemmin.

varaa maksuton suunnittelutapaaminen jo tänään

Tapaa suunnittelijamme

Huippuasiantuntijamme auttavat mielellään unelmasi toteuttamisessa. Tule tapaamaan meitä Helsingin Museokadulle.
Suunnittelutapaaminen on maksuton eikä se sido mihinkään.

Varaa maksuton suunnittelupaaminen