Liukuovikaapisto makuuhuoneeseen

Liukuovikaapistot tilaan kuin tilaan

Laadukkaat Kabinetti-liukuovikaapistot Opdecolta

Liukuovikaapistot on hyvä valita tilan ehtojen mukaisesti.

Liukuovikaapistot Helsingin Showroomista tai verkkokaupasta

Vakio alumiinijärjestelmän mittatilausliukuovikaapistossa olemme luottaneet Kabinetti-liukuovikaapistoihin jo vuosien ajan.

Liukuovikaapistot tilattavissa kätevästi myös verkkokaupastamme: opdecoshop.fi.

 

KODIN MUUT TILAT

Liukuovikaapistot verkosta

Hanki liukuovikaapisto kätevästi Opdecon verkkokaupasta. Tarjoamme huippulaadukkaita Kabinetti-liukuovikaapistoja mittatilauksena. Saatavana teräs- ja alumiinikehyksillä.

Suosituimmat liukuovikaapistot verkkokaupastamme

Hyvä tietää liukuovikaapistoa suunniteltaessa

Suunnittelussa kannattaa uttaa huomioon mm. seuraavia seikkoja.

  • Tilan mitoitus kaappia tai huonejakoa varten. Ota tarkat mitat tilasta tai pyydä ammattilaista ottamaan ne puolestasi.
  • Millaisia säilytysratkaisuja haluat kaapiston sisälle. Vaihtehtoja on runsaasti; korit, laatikot, henkaritangot, hyllyt yms.
  • Millainen tyyli sopii sinun tilasi sisustukseen? Ovimallistosta löytyy useita vaihtoehtoja eri puusävyillä sekä metalli-, lasi- ja peiliversioita. Tilanjako liukuovia varten valikoimassamme on myös yläkantava kisko, jonka ansiosta lattiaan ei tule kiskoa lainkaan.
  • Millaiset valaistusolosuhteet tilassa on? Kaappiin voidaan tarvittaessa sijoittaa valot niin sisälle kuin ulkopuolellekin.

Odecon mallistosta löydät liukuovikaapistot jokaiseen tilaan – tutustu verkkokauppamme valikoimaan tai ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä toiveidesi mukainen ratkaisu.