fbpx
Selkeälinjainen, moderni keittiö

#18 Selkeälinjainen, moderni keittiö

Tyylikäs tummaa viilua ja korkeakiiltoista valkoista pintaa yhdistävä keittiö

Tämän keittiön moderni ilme on luotu selkeillä linjoilla ja ilman vetimiä. Väriksi on valittu mustaksi petsattu tammiviilu (alaosa) ja korkeakiiltomaalattu puhtaan valkoinen (yläosa). Alakaapin ovet ja näkyvät runko-osat: mustaksi petstattu tammi-vaakaviilu. Yläkaapin ovet ja näkyvät runko-osat: Valkoinen korkeakiilto. Työtasot 30mm kivi, musta tasainen, reunassa R4 pieni pyöristys. Laatikot Tandembox Blumotion ja laatikoiden avaus Servo Drive mekanismin avulla. Tasosta nouseva Evoline pistorasia. Välitila taustamaalattu valkoinen, karkaistu 6mm OptiWhite laadun turvalasi.

Valaistuksena tässä keittiössä on käytetty alumiinipriofiilin sisällä olevia T-5 loisteputkia. Tämä on hyvä vaihtoehto kun halutaan yhtenäistä ja tehokasta valaistusta kohtuuhintaan.

Tässä kohteessa kodinkoneet on pyritty integroimaan piiloon ja liesituuletin on upotettu kalusteeseen.

Leijuva erilliskaapisto. Erillinen kaapisto on korkeakiiltovalkoista, kuten keittiön yläkaapit, myös kaapiston näkyvä runko-osat ovat ovisävyyn korkeakiiltovalkoista. Ovet avataan pomppusalvan avulla, joten erillisiä vetimiä ei tarvita. Kaapisto on irti lattiasta ja katosta sekä vasemmasta ja oikeasta seinästä, kaapisto siis ”leijuu” ilmassa.

Kodinkoneet Gorenje, integroitu tiskikone ja jääkaappi. Uuni ja mikro Simpy City musta lasi. Induktio keittotaso ja kalusteeseen upotettu liesituuletin.

Tilaa tuotteet verkkokaupasta
Allas Teräsallas

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.