fbpx
Valkoinen keittiö väripilkulla

#23 Valkoinen keittiö väripilkulla

Moderni valkoinen keittiö räväköillä yksityiskohdilla

Merellisessä Porvoon Haikossa sijaitsevaan omakotitaloon toteutettiin moderni valkoinen keittiö, johon saatiin ulkonäköä kirkkaan punaisella korkeakiilto yläkaapilla ja mattamustilla Gorenjen + kodinkonkoneilla. Kylmälaitteet ja astianpesukone on integroitu kalusteovien taakse piiloon. Alakaapistossa noudatetaan yhtä vaakalinjaa OPDECO:lle tuttuun tapaan, ylemmät laatikot kätkee taaksensa kätevän sisälaatikon. Tasosta nouseva Gorenjen liesituuletin on hyvä ratkaisu kun ei haluta massiivista työskentelyn tiellä olevaa kupua keittiöön tai kattotuuletin on mahdoton toteuttaa.

 • Ovet maalattu MDF 22mm integroidulla vedinkourulla.
 • Runko-osat maalattu ovisävyyn
 • Yläkaappi korkeakiiltopunainen (tilaussävy) Mekanismi Blum Aventos HF
 • Tasot 20mm kvartsikomposiitti puhtaan valkoinen, reunassa 2mm viiste
 • Allas Intra Frame FR520F altapäin kiinnitettävä RST allas
 • Hana Mora MMIX L juoksuputkella
 • Välitila taustamaalattu valkoinen, karkaistu 6mm OptiWhite laadun turvalasi
 • Kulmakaapissa leman´s mekanismi
 • Välitila valaistus LED lista valo 4000k
 • Helat ja mekanismit Blum
 • Kodinkoneet Gorenje + mattamusta. Kylmälaitteet ja astianpesukone integroitu Gorenje +

Piristä kotiasi raikkaalla valkoisella keittiöllä

Etsitkö tapaa piristää kotiasi? Raikas valkoinen keittiö voi olla täydellinen ratkaisu. Valkoiset keittiöt ovat olleet suosittuja vuosia ja ovat edelleen yksi halutuimmista keittiön tyyleistä – eikä suinkaan suotta. Haluatpa päivittää olemassa olevan keittiön tai aloittaa alusta, valkoinen keittiö saa tilan varmasti näyttämään valoisammalta ja kutsuvammalta. Vaalea keittiö kestää myös hyvin aikaa sekä trendivaihteluita.

Valkoiset keittiöt tarjoavat ajattoman ja klassisen ilmeen, joka ei koskaan mene pois muodista. Ne tarjoavat myös avoimen, ilmavan tunteen, joka voi auttaa saamaan pienet tilat näyttämään suuremmilta. Lisäksi valkoiset keittiöt voidaan helposti päivittää eri väreillä ja lisätarvikkeilla, jotta ne saavat modernia ilmettä tai lisäävät persoonallisuutta. Lisää vinkkejä keittiöihin Opdecolta voit lukea täältä.

Valkoiseen keittiöön valittaessa materiaaleja on monia vaihtoehtoja. Kiiltävästä lakatusta kaapista mattapintoihin – jokaiseen makuun ja budjettiin löytyy jotakin. Jos haluat jotain ainutlaatuisempaa, harkitse tekstuurin lisäämistä puukoristeilla tai laattojen taustaväreillä valkoisen eri sävyissä. Voit heittäytyä rohkeaksi kuvioidulla tapetilla seinillä tai värillisillä kodinkoneilla saadaksesi väriä valkoisten kalusteiden ja työtasojen neutraalia taustaa vasten.

Kestävien materiaalien lisäksi on tärkeää valita laadukkaat kalusteet ja kodinkoneet, kun suunnittelet valkoista keittiötäsi. Etsi energiatehokkaita malleja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että toimivia ja sisältävät kaikki tarvitsemasi ominaisuudet keittiössäsi. Voit katsoa Opdecon edustamat kodinkoneet täältä.

Älä unohda valaistusta, kun suunnittelet uutta valkoista keittiötäsi!

Luonnonvalo on aina parasta, mutta jos se ei ole vaihtoehto tilassasi, harkitse työvalaistuksen asentamista kaappien alle tai saarekkeen yläpuolelle. Myös ympäristövalaistus, kuten kattovalaistus ruokailutilojen päälle, voi luoda kodikkaan tunnelman myös iltaisin.

Raikas valkoinen keittiö tuo varmasti eloa jokaiseen kotiin ja tarjoaa samalla ajatonta kauneutta ja toimivuutta!

Kaapeista työtasoihin: Moderni valkoinen keittiö – väripilkkuja unohtamatta!

Valkoisista keittiöistä on tullut yhä suositumpia viime vuosina, ja hyvästä syystä. Sen lisäksi, että ne eivät ole ajattomia ja klassisia, ne ovat myös loistava ”valkoinen kangas”, johon voit lisätä helposti väriä erilaisilla keinoilla, kuten tässä Merellisessä Porvoon Haikossa sijaitsevaan omakotitaloon toteutetussa modernissa valkoisessa keittiössä. Tähän keittiöön saatiin ulkonäköä kirkkaan punaisella korkeakiilto yläkaapilla ja mattamustilla Gorenjen + kodinkonkoneilla. Väripilkkujen lisääminen valkoiseen tai vaaleaan keittiöön tuo persoonallisuutta kotiisi.

He, jotka haluavat kotinsa näyttävän raikkaalta ja modernilta vuodesta toiseen ilman, että heidän tarvitsee jatkuvasti päivittää sisustussuunnitelmiaan valitsevat usein valkoisen keittiön. Toteuttamiamme valkoisia keittiöitä pääset katsomaan myös täältä.

Tyylikkään valkoisen keittiön luomisen ei tarvitse olla vaikeaa – muista vain, että suunnittelun mahdollisuudet ovat rajattomat! Huolellisen suunnittelun ja materiaalien, viimeistelyn, värien ja tekstuurin harkitun hankinnan avulla voit helposti saavuttaa täydellisen tasapainon toimivuuden ja kauneuden välillä uudessa valkoisessa keittiössäsi. Näissä asioissa me Opdecolla autamme sinua mielellämme. Voit varata suunnittelu tapaamisen tästä.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.