fbpx
Klassinen vaalea keittiö

#7 Klassinen vaalea keittiö

Massiivipuuta ja tyylikästä harmaata mattapintaa yhdistävä kokonaisuus

Tämä hieno keittiö ja säilytyskaapistokokonaisuus on hioutunut asiakkaan ja suunnittelijamme pitkäjänteisen yhteistyön tuloksen. Kokonaisuutta on hiottu show roomisamme sekä kotikäynnillä useampana iltana. Lopputulos onkin kuvaamisen ja kertomisen arvoinen. Isäntä on käsintehdyn kahvin ystävä ja siksi keittiöön on myös suunniteltu oma työpisteensä kahvin tekoa varten. Tämä tehokas ja käytännöllinen kokonaisuus sisältää kaiken kaikkiaan neljäkymmentä eirilaista säilytyslaatikkoa. Kaikki on suunniteltu alusta loppuun saakka aina astioiden ja kapustojen säilytyksestä pahvin ja jätteen kierrätykseen. Tässä keittiössä kaikki sokkelit on sisäänvedetty myös päätyjen osalta ja kulmat jiirattu, tämä viimeistelee keittiön ilmettä ja tuo siihen lisää huonekalumaista ilmettä.

  • Ovet & näkyvät runko-osat: maalattu MDF, erikoissävy Tikkurila Symphony kartastosta
  • Tasot: täyssauvainen massiivitammi, OsmoColor pähkinä käsittely + kirkas TopOil vaha, saarekkeessa 60mm paksu ja muualla 30mm
  • Saareketason koko on erittäin massiivinen 3700mm x 1400mm, erikoistyönä valmistettu (ei ontto sisältä) Paino noin 200kg, ehtaa puuta!
  • Allas Intra Primus N100 XL, vaalean harmaa graniitti allas. Kahvikonetta verten pieni Blanco Zerox kaatoallas. Molemmat altaat on upotettu puutasoon
  • Hanat Mora Mini Profi ja Mora MMIX
  • Saareketason päädyssä roiskeita varten, kirkas karkaistu OptiWhite laadun turvalasi.
  • Laatikoiden avaus Servo-Drive mekanismilla, kylmälaitteille ja astianpesukoneelle pieni oven takaa tuleva vedin.
  • Laatikot ja mekanismit Blum

Toteutimme tähän kohteeseen myös laajemman huoneisto remontin noin 100m2 osalle taloa avaimet käteen periaatteella. Kysy lisää remonteista myyjiltämme.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.