fbpx

Moderni keittiö – millainen se on?

Mistä puhutaan kun käytetään termiä moderni keittiö. Tässä artikkelissä keittiösuunnittelijamme avaa tyylisuunnan määritteleviä tekijöitä.

Moderni tyylisuunta on puhdaslinjainen ja pelkistetty. Moderni keittiö pyrkii usein kohti minimalismia, kaikki ylimääräinen karsitaan ja piilotetaan. Vetimiä ei välttämättä tarvita, kodinkoneet voi integroida ja ylimääräiset esineet piilottaa aamiaiskaappiin.

Lopputulos on tyylikäs, selkeä ja käytännöllinen tila, jossa arki sujuu häiriöttä.

DESIGN urbaani, lähes minimalistinen, innovatiivinen
TUNNELMA hillitty, tyylikäs, viileä, selkeä
SÄVYT musta ja valkoinen, luonnolliset aitoviilut, puu
RATKAISUJATasoissa usein kvartsikomposiitti, Corian-komposiittitasot tai Hi-macs -komposiittitasot. Sileät ovipinnat, vetimettömät ratkaisut. Integroidut kodinkoneet.

Suunnittelussa otetaan huomioon symmetria ja usein tavoitteena on huonekalumainen lopputulos.

Integroidut kodinkoneet, piilotettavat sähköpisteet, aamiaiskaapit ja muut säilytysratkaisut kätkevät kaiken ylimääräisen katseelta. Tämä lisää modernin keittiön minimalistista ja puhdaslinjaista vaikutelmaa.

Luodaan yhdessä unelmiesi keittiö

Keittiöammattilaisemme auttavat mielellään sinua löytämään täydellisen ratkaisun kotiisi. Varaa aika maksuttomaan suunnittelutapaamiseen ja aloitetaan unelmiesi toteuttaminen jo tänään. Voit myös pyytää alustavan tarjouksen projektistasi.